Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjen interneten egy nagyon csúnya férfi?
Élőben kizárva mert nagyon félénk vagyok nem mernék megszólítani egy nőt, de nem is szeretnék ugyanis internet az én világom.
Mint mindenkinek van elvárásom, nem vagyok macis így duci nő kizárva. Igényes intelligens kedves odaadó lányt keresek aki szereti a félénk pasikat. Hogyan célszerű ismerkedni neten?
"tisztességes állásom van 150 ezer nettós jövedelemmel, nem vagyok kövér, szintén kedves odaadó figyelmes vagyok, nem szokott eljárni a kezem, nem iszok."
Ezek nem előnyök, hanem alap dolgok, minimumfeltétel, de így is elég fapados tulajdonságok.
Nem vagy macis, csak csúnya... de duci nő kizárva. Szóval a szép arcú teltebb csajok szóba se jöhetnek, habár ha azt nézzük, azok már a kategóriádon felüliek.
"Igényes intelligens kedves odaadó lányt keresek aki szereti a félénk pasikat."--- ez komoly?
"nem mernék megszólítani egy nőt, de nem is szeretnék"-- És hogy gondoltad? Neten írogattok életetek végéig? Vagy majd találkozol vele, és a csaj beszél végig, ő kezdeményez mindent? Szerinted van olyan intelligens lány, aki ebbe belemenne? Ha van, az már kizárja ezt a tulajdonságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!