Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos, szűz, munkanélküli,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos, szűz, munkanélküli, ráadásul még vékony,60 kilós, testem van és minden létező sportot utálok, akkor lehet esélyem Roma csajoknál?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 11:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csak roma csajoknál van esélyed. Azér itt vannak válaszok gyerekek! :-) (A gondolkodásod nem jó.)
2017. ápr. 15. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Undorító vagy,így még egy putris ,5gyerekes roma nönek se fogsz kelleni.

Menjél ink dolgozni,valami hasznod is legyen.

n25

2017. ápr. 15. 13:27
 13/16 A kérdező kommentje:

ma 13:26

mindig is tudtam hogy az itteni nők nem okésak

2017. ápr. 15. 13:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezt miért nekem mondod?
2017. ápr. 16. 17:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Kokeróknál simán lehet esélyed, ők úgyse nézik, hogy kivel fekszenek le, 8 éves korukban már ötgyerekes családanyák. Gond majd akkor lesz, amikor szakítanál a buckalakó csajjal, és hirtelen megjelenik a házad előtt a száztagú cigányzenekar.

El is húzzák alaposan a nótádat, neféljél csak...

2017. jún. 11. 19:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Esélyed lehet, össze is jöhet egy kokeró csaj. De ahogy előttem írták, amint szakítanál, már áshatod is a sírodat.
2019. szept. 22. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!