Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Férfiak! Nektek kizáró ok lenne ha egy lányon ugyan látszik hogy rednszeresen sportol de kicsit nagyobb darab és van rajta felesleg is?
Igen zavaaaar. Fogyjon le!!! Mondjon le!!! Elveszik a munkát!
Nem zavarna, miért zavarna? Nem befolyásoló tényező, DE csak akkor nem, ha már megismertem és kialakult valami. Felszínes vagyok, megválogatom kivel ismerkedek komolyabban, és ismeretlenül lehet hogy nem kezdeményeznék kontaktust. De nem ezen ok miatt. Mert nem lehet így belőni a dolgokat.
Tehát, lehetne azon a lányon nagyon sok felesleg is, nagyon kevés is, lehetne csúnya is, szép is, nem ezek döntik el, kivel fogok kedves és nyitott lenni. Sok ember van így, de amíg bárki is a külsőségeket nézi mind önmagában mind maga körül, addig elszalad mellette a jelen és folyton a múltban él vagy a jövőt kergeti. De akkor mikor fog élni?
Nem lenne kizáró ok, sőt nekem nagyon is bejönnek az ilyen alkatú nők.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!