Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28-35 közötti férfiak (én is ehhez a korosztályhoz tartozom)! Hogy bírjátok a nők általi visszautasításokat? Hogyan kezelitek? Lelkileg megvisel, vagy megedződik az ember?
Figyelt kérdés
31 éves férfi vagyok, eddig 3 hosszabb párkapcsolatom volt. Szinte egyikből mentem a másikba 2-3 max 4 hónap szünettel. Most viszont 7 hónapja egyedül vagyok, hiába próbálkozom bárkinél, aki nekem szimpatikus (nem hű de szuper nőknél, átlag, érteles, kedves nőknél), nincs semmi sikerem. Folyton csak az elutasítás, van párom, vagy csak egyszerűen nem vagyok a zsánere. Már ez a 12. elutasítás, vagy 13. Eléggé megvisel. Persze ennyi éves fejjel, főleg férfiként nem kellene, de mégis, mert nem ehhez voltam hozzászokva. Hogy lehet ezt kezelni és újra és újra felállni és menni előre?2017. ápr. 13. 12:41
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mondjuk ez jó hozzáállás, mindent vagy semmit. Vagy bejön vagy nem, nagyon sokan kompromisszumot kötnek, aztán jön a válás. Nekem is a nálam szebb nők jönnek be, miként egy csomó 30-as ronda, fura személyiségű ismerőst látok szinte fullos nőkkel. Így én is így vagyok ezzel, igaz én nem a legszebb kaliberű nőket célzom meg, de az olyanokat kedvelem, akik kicsivel jobbak nőben, mint én férfiban. Az nem érdekel, ha azzal jönnek, hogy hogy nincs még feleséged, gyereked. Ez hidegen hagy. Bár már kissé zavar, mert szeretnék megállapodni. De úgy, hogy rendes nő legyen, aki tetszik is, hűséges, normális, van agya is. Nehéz ügy.
2017. ápr. 13. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!