Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen 24 évesen?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, és még nem volt kapcsolatom, 1-2 találkozás ha volt 1-1 csajjal, semmi komoly.

Akárhogy próbálok párt szerezni nem jön össze, megszakad a kapcsolat, nem írnak, nem hívnak, nem keresnek.

Kb 5 évvel ezelőtt nem így gondoltam a jövőmet.

Nem tudom elérni a célom, sehonnan nem jutok sehova.

Van ennek értelme?

Lesz nekem valaha is párom?

Nem vagyok egy bőbeszédű srác, mondhatni elég nehez velem beszélgetni, kivéve ha ismerős, vagy valaki nagyon barátságos.

Mit tegyek ennek érdekében?

2017. ápr. 11. 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#9 de igen lehet változtatni. Elszántság és akarat kérdése az egész!
2017. ápr. 11. 20:36
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem tudok változni, minden változást nehezek viselek!

Nem tudom hogy menni fog-e. :/

2017. ápr. 11. 21:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Minél jobban öregszel, annál jobban szilárdul a személyiség, annál nehezebb lesz változni. Tehát minél előbb kedel neki, annál jobb!!

20-onévesen még egyáltalán nem késő :)

2017. ápr. 11. 22:31
 14/19 anonim ***** válasza:
kezdel*
2017. ápr. 11. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem kell megváltoznod, aki majd szeretni fog, ezèrt szeret. Én ugyanebben a helyzetben vagyok, csak lány vagyok. Bár én nem is próbálok párt szerezni, pedig hìvtak már randira. Kb ki sem mozdulok, keveset beszélek stb.
2017. ápr. 12. 01:28
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
"Gyúrd ki magad"...most komolyan, akkor gyúrj, sportolj ha te magadért szeretnéd csinálni, ne azért hogy majd így rádtapadjon valami felszínes hülye nő. De komolyan az izom meg a szeretet/ szerelem nem ugyanaz.
2017. ápr. 12. 01:31
 17/19 anonim ***** válasza:

15: Nem hiszem, hogy a személyiségében-személyiségtípusában változást kellene jelentenie annak, hogy valaki nyavajgás helyett tesz végre valamit céljaiért-szükségleteiért... :)

Persze nyilván egyszerűbb semmit tenni, csak akkor meg nem értem mire fel a nyavajgás, érted.

2017. ápr. 12. 09:59
 18/19 anonim ***** válasza:
A változás magától jönni fog ha sok pénzed van és izom is van rajtad. Addig viszont csinálhatsz akármit, vagy nem fogsz tudni megváltozni, vagy a lányokat nem fogja érdekelni a változás.
2017. ápr. 12. 12:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem nézel ki jól.
2017. ápr. 12. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!