Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek olyan csínos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan csínos lánnyal aki más dimenzióban él és nagyon máshogy gondolkodik mint az átlag?

Figyelt kérdés

Egy csinos nővel ismerkedek, csinos szép arc szép test de semmi smink, egyszerű pólós öltözék.

Abszolút nem a mai világban él teljesen hidegen hagyja a fogyasztói társadalom, elvan a kis világában, csak a lelki dolgok érdeklik mondjunk valóban az exe tipikus csúnya elhízott igénytelen filozófus típus, így külsőségek tényleg nem érdeklik. Állandóan agyal filozofálgat stb.

2017. ápr. 11. 07:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. ápr. 11. 08:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi nekem a realizmus? Két lábbal állok a földön, meg tudom különböztetni a valós dolgokat az emberek fejében lévő dolgoktól, és belátom hogy #9-t idézve "az ő kedves, sajátos humorából nem fogunk számlát fizetni, az álmaiból nem lesz meleg víz". Meg még sok minden más is, de azok nem tartoznak szorosan a kérdéshez.
2017. ápr. 11. 09:47
 13/22 anonim ***** válasza:

Én is nagyon más világban élek,

így ha írok bármit is a felnőtt párkapcsolatok témakörben, lepontoztak.

Olyan jó, hogy azt kérdezik, hogy 'mi a véleményed erről meg arról', aztán nem hiszik el, hogy neked tényleg az. :"D

21/L

2017. ápr. 11. 10:10
 14/22 anonim ***** válasza:
Inkább azt mondd már meg, hogy hol lehet ilyen nőket találni. Már csak azért is, mert hátha valaki elnézné azt, hogy én vagyok a legrusnyább dolog, amit valaha látott. :D
2017. ápr. 11. 10:12
 15/22 anonim ***** válasza:

Lehet küzdeni a nyugati civilizáció ellen, meg lehet mondani, hogy mi sokkal jobb emberek vagyunk, mert nem hat ránk az olcsó tömegtermékek kultusza, csak mi nem erről beszélünk. Ezzel a szemlélettel ugyanis bazi könnyű belecsúszni az éhen halásba. Nagyjából kitörölheted a s**ged a világmegváltó gondolataiddal, ha közben 28 évesen elvagy otthon munka nélkül. Ki az, aki ezt megengedi magának??

2017. ápr. 11. 10:34
 16/22 anonim ***** válasza:

12-15-ös: Teljesen túlkomplikáljátok ezt a kérdést és viszitek egy szélsőséges irányba a válaszokat.

Az ha valaki nem sminkeli magát, filozofálásokkal keresi az összefüggéseket a világban, nem plázatöltelék, nem azt jelenti, hogy is dolgozik és képtelen saját számláit fizetni. Ennek a két dolognak semmi köze a másikhoz.

Az viszont tény, hogy vannak emberek, akik a hétköznapokhoz szükséges pozitív energiákat nem Más Emberekből Szívják-Tépik-Markolják-Zabálják-Lopják, hanem tiszta forrásokból táplálkoznak, legyen az művészet bármelyik ága, zenei ízlés, szövegek, irodalom vagy egy olyan hobbi, amiben alkotni tud. Ti miért nem tudtok erről amúgy? Miért kell szélsőségesen eltéríteni a témát?

Nekem is a duci, mackós férfiak jönnek be amúgy, mint amit a Kérdező is említ, mert igenis sokkal többet tudnak adni tartalmilag és szellemileg egy kapcsolatba és ez oda-vissza működik, ez ugyanígy van a ducibb nőknél is. Sajnálom azokat viszont, akik annyira igénytelenek lelkileg és felszínesek, hogy még soha nem tapasztaltak mélyebb, igényesebb, tartalmasabb kapcsolatokat.

2017. ápr. 11. 12:03
 17/22 anonim ***** válasza:
#16, ezek nagyon szép dolgok, amiket írsz, csak ebben a csúnya 21. században az élet pénzbe kerül, a szobafilozófusok pedig a legritkább esetben kapnak pénzt azért, hogy naphosszat gondolkodnak. Egyikünk sem említett sminkelést vagy plázatölteléket, személy szerint én nem is keresek ilyen lányokat. A kérdező azonban maga írja #6-ban, hogy a lánynak 28 évesen nincs munkája (bár ez lehet éppen átmeneti állapot is, de az hogy elvan az életben nem feltétlenül enged erre következtetni). Azt sem mondta senki, hogy nincs helye a világban azoknak, akik "tiszta forrásokból táplálkoznak", ezzel szemben aki 28 évesen csak elvan az életben, annak elég nehéz dolga van/lesz, hacsak el nem tartja valaki.
2017. ápr. 11. 12:25
 18/22 anonim ***** válasza:

"Nekem is a duci, mackós férfiak jönnek be amúgy, mint amit a Kérdező is említ, mert igenis sokkal többet tudnak adni tartalmilag és szellemileg egy kapcsolatba és ez oda-vissza működik, ez ugyanígy van a ducibb nőknél is."

Ezt azért te sem gondolhatod komolyan... :D

2017. ápr. 11. 12:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Politikai irányultsága milyen?

(Oké, ez nem a kérdéshez tartozik, csak.érdekel, hogy egy ilyen elvont személy mit gondol 😃 )

Ami a kérdést illeti:

Nagyon kevés az infó ahhoz, hogy kizáró okot találjak a személyiségében, így igen, összejönnék vele. De egy részletesebb leírás sem lenne rossz.

2017. ápr. 11. 15:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem mi visszük szélsőséges irányba, hanem az a 28 éves ember, aki elvan a maga világában otthon. Munkakerülőnek hívják az ilyet, és ez akkor sincs rendben, ha amúgy kedves, jó humorú, csinos. Mert élni nem lehet vele.

2017. ápr. 11. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!