Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon mit kell írni egy csajnak? Mindig a mizu, hogy vagy próbálkoztam! Mást meg mit lehetne írni?
UGYANÚGY AHOGY A VALÓSÁGBAN IS ODAMÉSZ EGY ISMERETLEN NŐHÖZ.
Pl az én szövegem általában az, hogy:
"Szia! Hadd találjam ki, a munkád során biztos emberekkel foglalkozol" vagy "Szia! Hadd találjam ki, biztos végzős egyetemista vagy!" vagy ilyesmi.
Erre aztán válaszolhatja hogy eltaláltam, vagy hogy nem találtam el. Akkor mondhatom hogy "ilyen jó vagyok tippelésben", vagy hogy "a fene, pedig általában jó vagyok tippelésben". Aztán mondhatom hogy "abban viszont már szabad a gazda hogy mit is csinálsz pontosan". Stb-stb
Jézusom! Amit a valóságban is használtok, alkalmaztok, azt ültessétek át oda a netre is. Te az utcán, buszon, boltban, munkában, suliban, buliban hogy mész oda egy ismeretlen, neked tetsző lányhoz? "Mizu?" Hát fix hogy nem így. Lopj magadtól.
Ha ezt sem tudod,akkor semmit..!
Ennyire életképtelen vagy??
(#10: Miért kéne bárkit is tenyéren hordozni?)
Erre a témára rendszerint azok panaszkodnak, akik soha életükben nem szembesülnek ennek a problémának a másik oldalával (igen, a lányok/nők/csajok).
11es, vicces vagy. Szerinted odamegy eloben? :D
Kerdezo!
Ott a no adatlapja! pl, ha szeret kirandulni, megkerdezed, milyen volt a legutobbi, illetve megemlited te merre jartal utoljara.
De ez csak egy dolog az ezerbol.
14:
Én a nők kétharmadát akikkel szexelek, a neten ismerem meg. Tinderen vagy fizetős netes társkeresőkön (amiken fizetek is). De szoktam élőben is ismerkedni ugyanúgy.
Bulizni nem járok, de tavaly megdugtam egy lányt a lépcsőházunkból aki 2 emelettel felettünk lakott. Vagy volt lány, akit a trolibuszon szólítottam meg, miután sokszor mentünk heteken keresztül egy járattal (minden nap adott időben) és láttam hogy sokat néz engem és vele is volt végül egy párhónapos viszony.
De bocs, ha naiv voltam tényleg, csak nekem fura volt :D
Utálom a "mizu" kérdést..
Nem lehet rá válaszolni. Mizu? Mitom semmi.. mi lenne haggyá' unom mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!