Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is utáljátok ha valaki azzal indít hogy mizujs?
Nem. Én szeretem. Azonnal tudom, hogy milyen szinvonalra számithatok.
2017. ápr. 8. 23:04
Szintúgy, én se preferálom.
L
2017. ápr. 8. 23:06
Pff, milyen kényesek itt egyesek. :D
Rendesen válaszolok, hogy mi van velem, nem csak annyit, hogy "jól vagyok, kösz". És akkor már kialakul egy normális beszélgetés. Persze ehhez is kell intelligencia.
2017. ápr. 8. 23:20
2017. ápr. 8. 23:27
Reflexből rávágom, hogy "Minden fa**a"
2017. ápr. 8. 23:35
En akkor irom ezt, ha nem vagyok benne biztos mit akarjak a lanytol, de szivesen beszelgetnek vele es ezt a szot viccesnek tartom es jol esik mondani. :D
2017. ápr. 8. 23:49
Semmi gond ezzel. Ebből is tud értelmes és tartalmas beszélgetés kialakulni. Nem várom el, hogy "Szia. Szeret-
nék veled beszélgetni, mert unatkozom, érdekel (vagyis
inkább csak udvariasságból megkérdezem), hogy hogy vagy,
mi érdekesség történt veled, amióta nem beszéltünk?"
2017. ápr. 8. 23:51
már nem azért, de ha egy vadidegen azzal indít , hogy "szia mizujs?" akkor nem fogom rendesen elmondani a napomat, mert nem ismerem az illetőt. Ha esetleg visszaírok (bár az ilyenre nem szoktam) akkor max annyit, hogy megvagyok. Akiben ennyi kreativitás sincs, vagy nem veszi a fáradságot az nem éri meg. Amúgy meg négyszemközt egy normális beszélgetésnél illik bemutatkozni a másiknak, ez neten sincs máskèpp. Valamint azt is illik leírni, hogy miért kerested. egy "Szia, elnézèst a zavarásért, nagyon szimpatikusnak tűnsz, remélem nem baj, hogy rád írtam, arra gondoltam talán megismerhetnènk egymást" Sokkal pozitívabb visszajelzést ad, mintha valaki odab**sza, hogy "Hello, mizu? " Legyen már ennyi kreativitás bennetek istenem.. Aztán csodálkoztok ha a másik fél nem ír vissza nektek társkeresőn/fb-n...
2017. ápr. 9. 00:01
Első beszélgetésnél a "mi ÚJság?" kérdés tényleg agyrém, hiába vannak köznyelvi szófordulatok, ahol nem a szószerinti jelentés számít, de ezt azért nem lehet beleerőszakolni az első találkozás esetébe. Én még régebbi ismerősöknél sem használom, mert nem szeretem.
A nemválaszoláshoz meg annyit, # 8, hogy nekem az általad pozitívnak tartott típusra nem szokott válasz jönni. Jó lenne, ha ennyin múlna, de nem.
2017. ápr. 9. 00:28
Nekem a "micsi?" a kedvencem. :D
2017. ápr. 9. 05:17
Kapcsolódó kérdések: