Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is utáljátok ha valaki azzal indít hogy mizujs?
#10 megelőztél. :D ilyenkor nem szoktam ugyan írni, csak gondolni, hogy VELED BESZÉLGETEK *******. Válaszolni csak annyit szoktam, hogy "tessék?". Erre megismétli (vagy jobb esetben kilép, mert azt hiszi hogy szelkemi fogyatékos vagyok :D), és aztán lèp ki.
A "kor"-t egyszerűen figyelmen kívül hagyom, így utána megkérdezik újra, de akkor már normálisan, hogy hány éves vagyok. Aztán peesze kiderül hogy 18 éves nyikhaj, és egyből elkezd remegni hogy faképnél hagyom, amit ő tenne, ha 15 lennék. Ennyit az internetről (gondolom arról van szó, mert a kérdésből csak valószínüsíteni lehet)
Tudod mit Szilvi ? Hagyom a búsba a fél számítógépet 217 ezerért, inkább álljunk össze, mint két kicsi legó. ;D
30/f
Én is szoktam kérdezni, hogy mizu; mégsem érzem úgy, hogy egy sötét paraszt lennék. Bár volt már aki kiakadt és azt mondta, hogy ennél azért jóval értelmesebb vagyok.
Nem értem, hogy mi a gond ezzel...
A mizut a fluor tomi trollkodta szét, előtte is használták az emberek, érdekesmód akkor nem volt probléma. Ha most felveszek egy jó kis kockás inget, akkor biztos valami nyominger hipszter vagyok, pedig csak megmaradt a ruhatáramban. :D
30/f
Lehet azt kreatívan is:
?uziM !aizS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!