Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Azt gáznak találjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Azt gáznak találjátok, ha a fiú házában nincs normális fürdőszoba?

Figyelt kérdés
De a srác tiszta ettől függetlenül. (Magamról beszélek a kérdésben.)
2017. ápr. 9. 16:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha még tanulsz, akkor otthon laksz, tehát nem a te házad, hanem a szüleidé.

Egy dolog, hogy suli mellett ennyi idős korodra nem sikerült fürdőszobát csináltatni. Na de a szüleid mióta vannak el fürdő nélkül!? És ez az, amiért a válaszom nem: valószínűleg olyan környezetben nőttél fel, olyan családi háttérrel, ahonnan kitörni se egyszerű, és ahová beilleszkedni se akarok.

Komoly gond van ott, ahol ekkora a szegénység: alkoholizmus, tartós munkanélküliség, stb.

2017. ápr. 9. 17:49
 22/32 anonim ***** válasza:
55%

Hát ,ha szeretnélek ugyan mindegy lenne már.

Max nem aludnék nálad sose.

Mert nekem sűrűn ki kell mennem pisilni.

Egyébként gondolom okostelód,meg laptopra telik,meg cigire ,piára ,bulikra,akkor erre is kéne,hogy teljen.

Ezt egyébként nehéz vagy nem tudom elképzelni a mai világba,hogy valakinek ne legyen fürdőszobája....

2017. ápr. 9. 18:05
 23/32 A kérdező kommentje:
#22 Antialkoholista, antinikotinista vagyok, valamint szociális fóbiás. Veled viszont nem jönnék össze, amiért ilyen előítéletes vagy.
2017. ápr. 9. 18:16
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Laktunk sajnos mi is olyan albérletben,hogy nem volt fűrdőszoba, kb.5 évet voltunk ott, aztán anyám vett egy lakást, az már nagyság rendekkel jobb volt ahhoz képest. Most már saját lakásom van, tehát ki lehet törni az ilyen élet körülményekből,csak minden lehetőséget megkell ragadni,ha adódik. Akik meg ilyeneket írnak,hogy internetre van,meg okostelefonra stb-re, azok nem nagyon gondolnak bele,hogy mit írnak. Egy wifi képes okostelefont lehet venni mondjuk 10-15 ezerért használtan, egyes helyeken pedig van ingyen wifi. 10 ezerért meg nem hogy egy fürdőszobát nem húz fel az ember,de egy csap telep nem jön ki belőle. Spórolni pedig nem egyszerű,ha szegény az ember.
2017. ápr. 9. 18:29
 25/32 Sunshinedoll ***** válasza:
42%
Én manapság már olyanhoz se szívesen mennék be, akinél nincs tusoló vagy legalább egy locsoló a vécé mellett, nemhogy zuhanyzó :////
2017. ápr. 9. 19:03
 26/32 anonim ***** válasza:
34%
Sunshine! Senkit sem érdekel,hogy te kihez mennél be,vagy kihez nem.
2017. ápr. 9. 19:07
 27/32 Sunshinedoll ***** válasza:
0%
fogadok neked sincs tusoló a vécére kötve :D
2017. ápr. 9. 19:28
 28/32 anonim ***** válasza:

Igen.

Bocs ne pontozzatok le túlzottan, személyes véleményt kért.

Én megtanultam, hogy hasonló anyagi helyzetű társat érdemes valasztani ha hosszú távra tervezek.

2017. ápr. 9. 20:22
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo,en egy nagyon kis faluban nottem fel,ahol meg most is sok haz van furdoszoba nelkul, kinti wc-vel. Es ezekben is laknak fiatalok, akik felnonek,part talalnak, osszehazasodnak,satobbi.
2017. ápr. 9. 21:55
 30/32 anonim ***** válasza:
26%

Egyetértek a 8-asal ma MO-n nehogy már nagy dolog legyen egy normális (meg úgy egyáltalán) fürdőszoba.

2-300 ezerböl simán lehet egy alap helységet csináltatni.

Nehogy már erre ne legyen igényed.

Komolyan nem gondoltam volna hogy ez manapság elvárás kell legyen. És v ki még azt kéri számon h minden nőnek Louis Vuitton kell meg Versace.

Hát NEM! De az viszont elvárás lehet hogy alap dolgaid legyenek már.

Pl ÉN most költöttem a házam felújítására úgy 5 millió forintot. (Benne volt a fürdőszoba is.)

De neked még fürdőszobád sincs. Ez siralmas.

Vegyél Nittyfor-t mer lehet tetves is vagy.

Nem viccöl írtam. Részvétem annak aki veled szexuális kontaktusba kerül.

2017. ápr. 10. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!