Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Azt gáznak találjátok, ha a fiú házában nincs normális fürdőszoba?
"21 éves vagyok, még tanulok, nem dolgozom. Nagyon szegények vagyunk, nem telik egy rendes fürdőszoba kialakítására, de igényes vagyok magamra."
1. 21 éves létedre annyi férfiúi becsület és igényesség sincs benned, hogy elhúzzál dolgozni tanulás mellett, legalább segédmunkásnak 4-6 órában, hogy ezzel is segíts otthon?
2. "de igényes vagyok magamra" mégis miből, ha szegények vagytok?
3. "nem telik egy rendes fürdőszoba kialakítására" akkor miből akarsz te igényesen adni magadra?
De idióták itt az emberek. Internet nélkül kb felkötheted magad a mai világban. Ráadásul kerek 3ezerért lehet kapni.
Ne foglalkozz ezekkel az idiótákkal. Barátnőd az nem tudom hogy lesz e. Ők inkább választják a hülyéket, akiknek van pénzük, mint a normálisabbat, aki küzd az életben.
Nehezítő körülmény.
Elég drága egy fürdőszoba, főleg, ha be kell vinni a vízcsövet is.
Lehet dolgozik, de abból tartja el a családot.
ne vidd haza egy darabig, ha megkedvelt, akkor adagold neki az anyagi helyzeteiteket.
Én már vittem föl lányt, félkész lakásba, ahol még melegvíz sem volt, rezsón melegítettem a vizet a fürdéshez, és nem volt gondja vele.
Jól kell beállítani a helyzetet.
Volt nekem olyan barátom, aki saját erejéből vásárolt magának lakást 24 éves korára, igaz, hogy csak egy szoba+konyhára futotta, vécé a folyosó végén.
De a sajátja volt!
A konyha kétfelé volt osztva és egy hatalmas lavórban mosakodtunk a fürdő részen.
Életem legboldogabb időszaka volt, imádtuk egymást.:)
Megjegyzem, láttam én már márványfürdőszobás pasit ápolatlannak és lavórban mosakodót patyolattisztának.
A mocsok az igénytelenség, nem pedig a fürdőszoba időszakos hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!