Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire hajlandóak náluk alacsonyabb férfival összejönni?
180 cm magas vagyok, a párom 1-2 centivel kisebb, nem gond abszolút, magassarkút pl. már kb. ha szökő évente hordok (nem kényelmes, nem tudok benne gyorsan menni, áh nem az én világom :) )
Belegondolva, talán ha 2-3 férfi volt, aki magasabb volt nálam. Egyszerűen nem lehetek annyira "válogatós", de persze van egy különbség, ami már nekem is zavaró lenne.
Csak akkor jövök össze alacsonyabb sráccal, ha nincsenek kompexusai miatta.
Ket srac tort meg.
Az elso konkretan elhagyott, mert nem birta elviseli, hogy kb tiz centivel alacsonyabb.
A masodik a folyamatos frusztaciojaval tette tonkre a kapcsolatunkat. (-5 centi)
Semennyire, de mivel 163 cm vagyok, ezért nem nehéz nálam magasabbnak lenni. Ha már 5 cm-rel magasabb nálam a srác, akkor magasságügyileg rendben vagyunk. :)
21 éves vagyok egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!