Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Megmondanátok miért lehet az mostanában divat, hogy nem írják oda legtöbben a súlyukat?
"Mert a férfiak nem úgy vannak a súlyukkal, mint a nők, hogy 55-60 kiló, aztán annyi.
Van csontozat, izomzat, háj, ezek kombinációja, és -+20 kiló plusz is fél éven belül."
Mert a nők nem így vannak/lehetnek? Szerintem még sokkal jobban...
A nőnek előnyös, ha vékony. És ha már az, nem fog annyira ingadozni a súlya. Lefogyni nem nagyon lesz hova, hízáshoz pedig nem eszik eleget.
Ha egy férfi vékony, általában elkezd "tömegelni". Ehhez sokat kell enni és edzeni. Izmosodik + hízik egyszerre. Aztán ha mondjuk nincs ideje edzeni pár hétig vagy nem eszik eleget, beindul a fogyás elég szépen. Én 2 hónapja még 83 kg voltam, most 78. Egyik haverom 12 kilót fogyott fél év alatt egy sérülés miatt. De van olyan, aki nem edz, viszont továbbra is sokat eszik, elkezd szépen hízni. És így tovább.
Szóval a nőkre fiatalon kevésbé jellemző a súlyingadozás.
Értem a logikádat, de... ha én pl nem edzem, akkor ugyanúgy fogyok... és persze ugyanúgy plötyi leszek. 2-3 hét kihagyás és -10 kg. Hidd el, nem jó! Persze... Sokan mondták minden egyes sérülés után, hogy "de jól nézel ki, mit csináltál, hogy ilyen jól lefogytál?" Hábakker!!! Nem edzettem! Lehet, hogy ruhában jól néztem ki, és feljöttek rám olyan nadrágok, amik amúgy nem jönnének, de közel sem volt olyan kerek popsim pl. mint most. Viszont ha valaki most megnéz ruhában egyáltalán nem a "vékony" lány jut rólam eszébe, hanem a teltkarcsú. Értelemszerűen a biciklizéstől és a guggolásoktól a combom pl. vastagabb, mint egy átlagnőnek. Ez van... Inkább legyen ilyen, mint plötyi fenekem és narancsbőrös combom.
Lényeg: Nőknél is ugyanúgy van súlyvesztés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!