Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti összejönnétek olyan férfivel komoly kapcsolatra, aki köztudottan nem sokkal előtte még Qrógép volt, amiről mindenki tud a környéken, esetleg még beszélnek is róla?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 8. 15:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%

"Egy átjáró ház egyáltalán nem vonzó még a férfiaknál sem."

Férfiaknál valóban nem, de most nőkről beszélünk. Nektek másképp működnek az ösztöneitek, mint nekünk.

2017. ápr. 8. 17:38
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Szexre talán jó lenne,de komoly kapcsolatra nyilván nem.
2017. ápr. 8. 17:45
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nekem nem kell a város k.rvája.
2017. ápr. 8. 18:05
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Biztos, hogy nem. Engem taszítanak az ilyen pasik, "csak szexet" se akarnék egy ilyennel, nemhogy kapcsolatot.
2017. ápr. 8. 20:42
 15/19 anonim ***** válasza:
95%
Vicces, hogy hány férfi képtelen beemelni, hogy nem minden nő egyforma, és soknak nem kéne egy hímriban.c.
2017. ápr. 8. 20:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Most azt mondom,ahogy szinte mindenki,hogy nem.Aztán a valóságban lehet,hogy ha belebotlanék,valamivel megfogna,mint ahogy sajnos ez már megtörtént velem régebben.Másokkal is,és még lehet is ilyen.Amikor valaki vonz,nem feltétlenül érdekel a múltja;az ösztönök győznek az ész felett.Sok példát látni rá.Az más tészta,hogy az ilyen ember csak ritkán nyugszik le,vagy változik pozitív irányban.
2017. ápr. 8. 22:26
 17/19 anonim ***** válasza:
21%
Végre egy nő, aki ismeri magát!
2017. ápr. 9. 08:55
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Legalább az utolsó előtti válaszoló őszinte volt.
2018. jan. 2. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:

"az ösztönök győznek az ész felett.Sok példát látni rá.Az más tészta,hogy az ilyen ember csak ritkán nyugszik le,vagy változik pozitív irányban."

Ezért nem hallgatok csak az ösztöneimre.Ráadásként gusztusom sincs hozzá, főleg ha tisztában vagyok azzal, hogy az egész városba beledugta már a farkát.Ehhez kevés a vonzalom, legalábbis nekem.Ilyen nő is létezik, még ha hihetetlen is néhány ember számára.És nem, nem hiszek abban, hogy egy qurógép gyökeresen megtud változni, avagy én megtudnám változtatni.1-2 kivétel miatt nem fogok időt pazarolni ilyen emberre.

2018. jan. 2. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!