Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig azt mondják hogy a pénz számit egy kapcsolatba. Most igaz vagy nem?
Nem igaz. Pontosabban úgy fogalmazok, hogy amíg nekem nincs gondom a másik anyagi gondjaira, addig nem számít. Még egyetemista vagyok, de valószínűleg nem fogom magam hülyére keresni a szakmámban (számoljunk 200-300-al ideális esetben)... Soha nem érdekelne, hogy a páromnak mennyi a vagyona, csak akkor viselne meg, ha ez akadályozná azt, hogy idővel közös kasszával indítsunk egy lakásbérlést, vagy egy kocsi/lakáshitelt, vagy valami. Nem azt mondom, hogy forintra pontosan fele-fele legyen, mert szerintem úgy nem lehet élni, hogy az ember fogához veri a garast és megy az enyém-tiéd ilyen vérmesen, de nagyjából legyünk egyensúlyban. Ha ő nem tudna néha kölcsönadni, vagy én neki, és nem tudnánk rugalmasan fenntartani ketten egy lakást csapatmunkában, az zavarna. Ugyanis egyedül is így akarom csinálni, és ha valaki ebben nem partner, az hátráltat.
Viszont az nem érdekelne, ezen felül mije van. Az én terveimet elég, ha nem hátráltatja, arra nincs szükségem, hogy helyettem húzzon fel egy házat, vagy eltartson, mert én is keresni és harcolni akarok, ha már örömmel csinálom és ha már elvégzem a szakot.
Gyerekem meg valószínűleg előbb lesz, mint kocsim, nincs is rá nagy szükség a belvárosban, sosem néztem, kinek milyen a kocsija.
Hogy honnan van a pénz, az olyan szempontból lényegtelen, hogy a legális kategórián belül honnan. Hogy nyeri vagy keresi vagy kapja... Az a fontos, hogy ne úgy legyen, hogy "elapadhat a pénzkút". Én sem tenném fel az anyagi biztonságom kétesélyes dolgokra, ezért lesz két végzettségem és próbálok minél több nyelven megtanulni, hogy ha be is jön az élet, legyen mihez nyúlnom és hol elhelyezkednem akkor is. A másik meg, hogy nekem kellemetlen az, ha minden nap szabad nap, sok ember nem tud mit kezdeni a túl nagy szabadságával. És némileg frusztráló is lenne, hogy más melózik meg megvan a napirendje, eközben én ülök és "hawaiiozok"... Zavarna, még ha nem is kellene aggódnom az anyagiak miatt. Tétlennek és hasztalannak érezném magam. Szeretek produktív/elfoglalt lenni.:)
21L
#13 Csak nehogy azt mond, hogy nem így van. Te is azt írtad. És hidd el, én tudom értelmezni a szöveget, sokkal jobban mint gondolnád. Már a személyiségedről is sokat elárultál, sokkal többet, mint szeretted volna... :-)
(Ennyi idősen már nem áll jól a hiszti.)
A csajoknak nem számít a pénz... Egész addig amíg van és amíg elkölthetik. Utána már nem számít nekik, de Te sem.
Persze tisztelet a kivételnek... De ha 30 millás kocsival jársz, 100 milliós lakásból (plusz nyaralók) akkor jobb eséllyel találsz valakit, mint aki csak bkv-zik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!