Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, őszintén, elképzelhetőnek tartjátok magatokról, hogy egy tetszőleges összegért menjetek bele testi kapcsolatba egy vagy több alkalomra?
Erre van egy vicc:
- Hölgyem, lefeküdne velem 1 millió dollárért?
- Természetesen!!!
- És 50 dollárért?
- Hát mégis mit képzel, mi vagyok én, bunkó!
- Hölgyem, hogy mi maga azt már tudjuk, csak az áron vitatkozunk.
Tehát, mindennek meg van az ára.
A legtöbb nő erre rávágja, hogy nem.
Én meg azt mondom, hogy igen, van az az összeg... de akkor meg fogok élni már a kamatokból is. Mindenkinek van egy olyan összeg, amikor már belemegy ilyenbe, csak az nem mindegy, hogy két doboz cigiért meg rövidért vállalja, vagy 8 számjegyű összeget kérne érte.
Ha a pasi még csúnya is, akkor 9 jegyű.
(privátot nem kérek)
Most semmi pénzért nem tenném meg, mert van párom, és szeretem. Ha nem lenne ő, akkor én valószínűleg belemennék egy ilyen egyéjszakás verzióba, ha egy minimális vonzalmat éreznék a férfi iránt. De akkor vagy ingyen, vagy ha már pénz, akkor jóval többet kérnék, mint egy átlag prosti. Vhogy a kettő között olyan, mintha annyit érnék vagy kevesebbet, és annak a gondolata taszít.
Én is hajlandó lennék lefeküdni nőkkel ilyen helyzetben.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!