Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertalt emberkent hogyan ismerkedhetnek?
Figyelt kérdés
Nem jarok bulikba, az osszes mozgasterem: egyetem,bolt,lakas
Es hat.. nagyon maganyos vagyok :/ kuzd meg valaki hasonlo problemaval?
19 eves vagyok...
2017. ápr. 7. 20:53
21/25 A kérdező kommentje:
aqer oke, elso szembejovo emberrel osszehazasodok
Nem szamit ha 3naponta furdik, megkopaszodott, sorhasu es labgombas... Vegulis D:
Nade meg mindig az a kerdes h introvertaltkent hogyan lehetne ismerkedni?
2017. ápr. 8. 22:12
22/25 anonim válasza:
"aqer oke, elso szembejovo emberrel osszehazasodok"
nem értetted meg, mit írtam.
23/25 anonim válasza:
egy edzőteremben mi a helyzet, ismerkedés ügyileg?
24/25 A kérdező kommentje:
Aquer: de, megertettem.. Viszont abbol a 100bol legalabb a fele olyan igenytelen, mint amit leirtam. (Nem azert, mert en lennek ilyen csunya, hanem mert valamiert ezek az emberek borzaszto belepzeltek. Van ilyen rokonom... Igenytelen es bekepzelt + buta is)
Edzoterembe edzeni jarunk :/
2017. ápr. 17. 23:06
25/25 anonim válasza:
Nem mindig... találkozol ott fiúkkal-lányokkal, lehet beszélgetni meg minden. És hát velük nem is jössz össze, akkor azt tudni kell, hogy barátkozni lehet, mindegyiknek vannak még további ismerősei, csak valahogy össze kell jönnöd velük. És arra viszont már a buli lesz egy jó hely 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!