Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertalt emberkent hogyan ismerkedhetnek?
Nem jarok bulikba, az osszes mozgasterem: egyetem,bolt,lakas
Es hat.. nagyon maganyos vagyok :/ kuzd meg valaki hasonlo problemaval?
19 eves vagyok...
#9es nem erre iranyult a kerdes, de ha leirnam akkor azert menne a felhaborodas... :/
#10es sajnalom hogy igy alakult :( ... Nekem is tetszett egy fiu de kiderult hogy baratnoje van, meg amugy sem passzolnank :)
Én is így vagyok. Nekem ugyan van párkapcsolatom, de távolság miatt ritkán találkozunk. És hát ilyenkor nyilván magányos vagyok úgymond, barátok stb nélkül.
Ebben a szituban az a fontos, hogy ki hogyan éli meg az egyedüllétet.
Ha te pl negatívan, akkor nyilván ez kihat rád-testbeszédedre-kisugárzásodra, érzékelik rajtad, és befordulónak-unszimpatikusnak skatulyáznak be.
Úgyhogy mindenképp szeretném felhívni a figyelmed, hogy foglalkozz magaddal, érezd jól magad a bőrödben! :)
Ismerkedésre pedig az egyetem kiváló helyszín (feltéve, ha nem olyan csőszar, mint pl a kaposvári, de ismerkedni még itt is lehet talán)
Vannak nem csak ivásról szóló programok, sportolási lehetőség, egy-egy jól megválasztott szabad kredites tárgy :) ezekre érdemes lehet elmenni és ismerkedni-barátkozni, ami akár újabb ismertségeket generálhat :)
És az internetet én is csak ajánlani tudom. Nekem a tinder filozófiája tetszik legjobban. Húspiac, oké, de ingyenes, és nem kell felesleges köröket futni.
És itt sem elvetemült ötlet ismerkedni. Nekem sikerült már
24f
@8
Ha szó szerint taszít, akkor nem. Ahhoz viszont, hogy egy nő taszítson, nagyon kövérnek kell lennie, dohányoznia kell, igénytelennek kell lennie vagy rövidnek kell lennie a hajának. Ha ezek egyike se áll fenn, akkor onnantól kezdve már nem taszít, maximum közömbös, amiből meg bármikor lehet bármi.
Várj, leírom már látatlanban is az elképzeléseidet az ideális férfiakról: 180+ magas, szálkás, vékony arcú, borostával. 180 alatt: nem, minimális túlsúly: nem, szemüveg: nem. Egyértelmű, mert minden nőnek ez a 10/10, ami alá senki se szokott menni, legfeljebb annyiban, hogy 180+ helyett megelégszik azzal, hogy magasabb legyen nála. Belső tulajdonság meg mindegy, majd lesz valahogy.
Nem privátozgatok, mert haverkodni nem akarok, a véleményemet pedig nem szégyellem (lásd: százalékom).
#12 koszonom, lehet a kisugarzasommal van gond... Mondjuk ezen nem tudom hogyan valtoztathatnek :/..
Hat nalunk meg nem lattamm sportesemenyt csak veradasrol 6millio uzenetet meg szorolapot -.- (nem adhatok vert)
13 hat itt szerintem nem lehet ismerkedni :/ ...
14 aha ertem, tehat Neked lehetnek elvarasaid, nekem nem. Leirnad a velemenyed arrol is, hogy en hogy nezek ki ilyen "hiper" elvarasokkal? :)
@15
Fogalmam sincs, hogy nézhetsz ki, társkeresős élményeim alapján minden nőnek a fentebb írtak az elképzelései, amiktől semmi áron nem hajlandók megválni. Minden nő = modelltől bálnáig, gyönyörű arcútól bányarémig, diplomástól utcaseprőig. Tehát mind, és úgy tűnik, ismét jött a papírforma. És ez így van rendjén; sok sikert, kislány! - legalábbis ezt mondja a tömeg. Aztán ha egy kevésbé jól kinéző férfinek vannak minimális elképzelései, akkor az inkább örüljön, ha egyáltalán hozzá szól egy nő...
16 akkor meg miert itelkezel? Sokat dolgozok rajta hogy a sajat testkep idealomat elerjem, akkor miert ne lehetne a partnerem is olyan aki torodik magaval?
Vagy szerinted az lenne az idealis, hogy egy sportos, homokora alaku, magas lany mellett egy Andy Vajna jellegu ur setal? Esetleg a lany vedje be a fiut, mert semmi fizikuma?
Vagy a srac vegyen fel magassarkut mert tul magas a csaj?
Egyebkent szerintem az alacsonyabb sracok sem vagynak maguk melle egy zsirafra... Ahogy a nagyon vekony fiuk sem egy izmos csajra (mondjuk ebben nem vagyok teljesen biztos)
Az teljesen normális, hogy a nő legyen alacsonyabb, mint a férfi, én se érezném magamat jól fordított esetben. A probléma azzal kezdődik, amikor a nők kitalálják, hogy nem az a lényeg, hogy magasabb legyen a férfi, hanem hogy 180 alatt nem is férfi az illető, és mindegy, hogy a csaj 179 centi vagy 155. Nem konteózok, nem egyszer láttam már itt is konkrétan ezt a kitételt így, ebben a formában leírva. A nőkön az izom meg szerintem minden módon taszító.
"Vagy szerinted az lenne az idealis, hogy egy sportos, homokora alaku, magas lany mellett egy Andy Vajna jellegu ur setal? Esetleg a lany vedje be a fiut, mert semmi fizikuma?"
Az lenne az ideális, hogy észszerű keretek közt mozogva ne az elsődleges legyen a külső. Nem a fogatlan alkeszekre és a hajléktalan-wannabekre kell gondolni, hanem az igényes, csak nem túl előnyös kinézetű emberekre. Az, hogy nincs megfelelő fizikuma valakinek, nem jelenti azt, hogy nem tudja megvédeni, csak értelemszerűen nem nyers erővel fog vagizni az illető. Meg hát el is lehet kerülni azokat a helyeket, ahol valódi esély van a karatéra (vagy a szájkaratéra). Értelmes ember különben nem fog belemenni olyan harcba, amiben tudja, hogy nagyon csúnyán meg lesz verve, hanem okosan kitáncol a balhé elől. (Ja igen, az nem férfias, mint egyszer itt megírta valaki. Az jóval férfiasabb, ha valaki házhoz megy a lófаszért és törött orral megy haza. :D )
Nos, en jelenleg testepitek, mert alapbol sajnos nagyon vekony vagyok es kb a szel is elfuj. Kikockasodott a hasam, formas lett a labam es a karom is szepen fejlodik. 174 centi vagyok. Darazs derekam van.
Tehat en szamodra eleve taszito vagyok, nem ertem min haborogsz :).
Nem kell ahoz messzire menni hogy belekossenek az emberbe ;D sot! Egyik este elvittem setalni nagyim kiskutyajat, hazafele egy kedves uriember (bicoval) kenytelen volt megallni mert nem fertunk volna el ketten a jardan es nemtetszeset gyonyoru szavakkal fejezte ki.
Illetve van a varosban egy bolond ember (szo szerint bolond es kozveszelyes is...) egyre gyakrabban latom felenk setalni.
kérdező: "Te osszejonnel egy olyan lannyal aki taszit?"
nem mindegy, hogy 100-ból 90 "taszít" vagy 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!