Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg elég pusztán annyi, ha egy pasi kimutatja a tetszését feléjük?
Annyi ilyen jellegű kérdést olvasok itt, és jó lenne konkrét válaszokat kapni a nőktől. Ilyesmik, hogy:
"Egy ideje látom, hogy bámul egy pasi, miért nem szólít meg?"
"A munkahelyemen az egyik új kollégám rendszeresen vetkőztet a szemével. Mégis csak ő a férfi, miért nem jön oda hozzám, ha akar valamit?"
Nekem ebből az jön le, hogy a nők tulajdonképpen bármilyen pasinak esélyt adnának, aki egyértelműen jelzi feléjük a vonzódását, tetszését? Ha egy pasin látják, hogy ismeretlenül szemez velük, nézi őket, sóvárog utánuk, akkor már pusztán emiatt adnának is neki egy sanszot?
Hölgyek, nektek valóban elég csupán ennyi? Jelzem a vonzalmamat, és már esélyes vagyok legalább egy beszélgetésre, egy randira, akkor is, ha ronda vagyok, mint a bűn vagy alacsony, mint Danny DeVito? Ezáltal már megvillantottam a férfiasságom egy darabkáját, amire felfigyeltek, vagy hogy van ez?
Ha tetszik neki a pasi, akkor sokszor képes többet belelátni a dologba, mint amit a pasi valójában gondol.
Viszont ha nem tetszik neki, akkor csinálhat bármit, virágot is adhat neki, nem lesz belőle semmi.
Valójában az kell, hogy miközben kedvesen rájuk mosolyogsz elkezdesz számolni egy vaskos pénzköteget és közben véletlenül elejted a mercedes kulcsot is. :D
Ez nagyon vonzó tud lenni, nyert ügyed lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!