Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Nem az a vagány pasi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem az a vagány pasi, aki minden nőt megkaphat, hanem az, aki mindet feladja egyért. " Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés

A gyakorlat sokszor nem ezt igazolja, azért azt lássuk be. Sőt, aki "mindet feladja egyért", sokszor az a papucs, cikizés tárgya, aki meg "minden nőt megkaphat", az az alfahím, a férfiállat, a nők számára a betörni való rosszfiú. Eleve nem tudom, ki találta ezt ki, de létezik, ez a lényeg.

No, de talán a GYK népe segít megoldani ezt a rejtélyt:) Kinek mi a véleménye erről a szállóigéről, mennyiben igaz vagy nem?

2017. ápr. 6. 15:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ilyen férfi nincs...
2017. ápr. 6. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem a vagány az ilyen laza, humoros, partiarc -típusú emberke; aki általában népszerű is, van neki egy rajongótábora, kis közössége, akik odatömörülnek köré, és nevetnek a szövegein:) Nekem ilyen egy vagány ember. :) Amúgy meg, mit érdekel, hogy ki a vagány? Érezd jól magad a bőrödben, ozt ennyi!:) Btw, nálam a hűség az mindig nyerő, hogyha nem egy olyan nagy nőcsábász benyomását kelti valaki, hogyha ránézek, és nem lengik körül a csajok, mert lerí róla, hogy nincs rá igénye, és nem háremet akar, hanem csak egyvalakivel konkrétan összekötni az életét, akivel ők egy pár, és ott nincs szükség másodikra. Szerintem ez igazándiból valamennyire lejön külsőről is.
2017. ápr. 6. 18:35
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem az a vagány pasi aki minden nőt megkaphat,a nők leszarják az önfeláldozást
2017. ápr. 7. 08:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Az hogy eleve hülyén van beállítva a prioritás, hiúsági kérdésre alapoz a mondat, "Mi a vagány?

Először is fel kell tenned magadnak a kérdést ilyenkor: Mi a fontosabb, hogy a nők bálványa legyél, hogy a saját döntéseid által élsz a világodban úgy ahogy az neked megfelel?

Nem hallottam még ilyet hogy valaki egy nővel él kapcsolatban van az papucs lenne, és elhiszem, hogy fiataloknak fontos szempont a külső megítélés, de ahogy érettebb az ember ez a tényező egyre jelentéktelenebbé válik.

Soha semmit nem profitáltam abból amikor mások után mentem vagy próbáltam megfelelni a mások által megszabott normáknak. Egyszóval az a fontos ebben a példában, hogy a pasi mit akar, nem a közönsége. Szerintem.

Ha a pasinak elég egy nő akkor elég, ha hajtja a vére akkor csajozni fog így is úgy is. Ha kényszerből adja fel a függetlenségét, az sem túl bölcs ötlet, mert elfojtja a vágyait.

Belülről kell jönnie az elköteleződési vágynak, mindegy hogy ki mit mond, vagy mit olvastál épp a közösségi oldalon.

Semmi köze sincs a vagánysághoz, csak a birka tudatúaknak, akik saját igényeik elé helyezik az aktuális "trendet" és számukra a legnagyobb boldogság mások elismerő és irigykedő tekintetiben fürödni.

2017. ápr. 7. 09:39
 15/15 anonim ***** válasza:

ma 09:38

Az vagány ha a pasi már nem szüz és sok partnere volt,mert nézd meg egy jó lelkü de rendes szüz srác nem véletlenül szüz és nincs senkije,a társadalomal van a baj..

A Nők szeretik bemagyarázni a plebsznek, hogy gyakorlatilag bárkinek esélye van náluk, aki megüti az intellektuális mércét, csakhogy ez egy hatalmas átverés. Tanuljátok meg, a nők ismerkedésnél a hibákra utaznak, amit teljesíthető külsővel egyébként burkolni lehet elég sokáig. Nem hiába járja az a szójárás és tapasztalat a férfiak között, hogy a nagyképű, burzsuj, népszerű, jóképű csődörnek az atyaúristent is elnézik, a kis átlagjancsikák esetében meg a legapróbb bolhából is elefántot kreálnak problémák terén.

Egyszóval hatalmas baromság, hazugság részükről a "nálam mindenkinek esélye van, aki megnevettet/humoros/intelligens/művelt" kijelentésnek. Ennek alátámasztásképpen vajon miért írnak ki napi rendszerességgel 15-20 olyan kérdést, amiben a pasijuk leggusztustalanabb tulajdonságait ecsetelik, ám ők mégis ragaszkodnak a pasikához, miközben nekem, a monitor ezen oldalán a pofámról sül le a bőr, hogy egy felnőtt nővel hogy tehet ilyet egy szintén felnőtt férfi. És ezekhez a mocskokhoz ragaszkodnak foggal-körömmel.

Számomra a nő maga az ellentmondás, az önellentmondás, a hazugság, a hülyének nézés, az átverés definíciója, entitása, fizikai megnyilvánulása.

2017. ápr. 7. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!