Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan nő aki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan nő aki a cuki pasikat szereti? Milyen típusú nők szeretik az ilyen pasikat?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok és eddig minden nő azt mondta rám hogy tipikus mega cuki muki pasik vagyok

Nyilván tudom hogy egy férfi legyen férfi a nőknek a kis cica legyen cuki de én ilyen vagyok ilyen külsőm személyiségem ezen változtatni nem tudok nem is akarok.

Lehet így normális lányt találni ha igen milyen típusnál keresgéljek?

2017. ápr. 6. 09:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jáksó egyáltalán nem cuki. Inkább tettél volna fel 1 képet.
2017. ápr. 6. 21:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Légyszi privátban egy képet. Hát el sem tudom képzelni milyen karakter lehetsz.
2017. ápr. 6. 23:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Jaja, nekem is jöhet. Mindenkinek más a cuki. Kíváncsi vagyok...
2017. ápr. 6. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!