Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy a csajozós, nagy kövérség vagy a túl rámenősség miatt?
Az egy dolog hogy túl kövér vagyok de ez betegség hormonok stb.
Csajozni úgy szoktam hogy sokat utazok vonaton. Ott sokszor csínos egyetemisták utaznak.
Melléjük ülök, beszélgetni próbálok velük, bókolok nekik, kifejezem vonzalmat pl.combjukra hátukra teszem kezem, ilyenek. De csak az elutasítást kapom.....
Kompletten rossz a taktikád.
Az oké, hogy odülsz beszélgetni, DE az hogy kapásból a combjukra/hátukra teszed a kezed, az sok, hiszen egy idegen vagy, ezzel csak elijeszted magadtól őket.
A kövérség is nyilván oka a sikertelenségnek, elvégre ők nem tudják, hogy beteg vagy és azért vagy kövér, és nem pedig azért, mert egy lusta disznó lennél.
Én azt tudom javasolni, hogy próbálj meg úgy ismerkedni, hogy kevésbé nyomulsz ennyire közvetlenül, és CSAK AKKOR fejezd ki a vonzalmad, ha már kicsit jobban megismertétek egymást, ergo a másik tudja, hogy betegség miatt vagy pufi, és nem egy zabagép vagy. Simán találhatsz párt magadnak, anno bátyám is beteg volt, és eléggé meghízott, mégis talált aranyos lányt maga mellé, tehát van remény, de csak ha nem leszel ennyire nyomulós.
Ha ezt sokáig csinálod, hamar eljutsz a rabosításig, szexuális zaklatás miatt...
Így nem lehet. Beszélgess, ismerkedj, de ne tiporj mindjárt az illető intim zónájába, az csak rémületet kelt, nem szimpátiát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!