Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem megy a csajozós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy a csajozós, nagy kövérség vagy a túl rámenősség miatt?

Figyelt kérdés

Az egy dolog hogy túl kövér vagyok de ez betegség hormonok stb.

Csajozni úgy szoktam hogy sokat utazok vonaton. Ott sokszor csínos egyetemisták utaznak.

Melléjük ülök, beszélgetni próbálok velük, bókolok nekik, kifejezem vonzalmat pl.combjukra hátukra teszem kezem, ilyenek. De csak az elutasítást kapom.....

2017. ápr. 5. 14:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugye ez csak vicc?
2017. ápr. 5. 15:02
 2/26 A kérdező kommentje:
Mi lenne ebbe a vicc?
2017. ápr. 5. 15:03
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
ha egy idegen úgy próbálna velem ismerkedni, hogy a combomra teszi a kezét, betörném az orrát:)
2017. ápr. 5. 15:08
 4/26 A kérdező kommentje:
3. Neem tolakodóan csak finoman
2017. ápr. 5. 15:09
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Kompletten rossz a taktikád.

Az oké, hogy odülsz beszélgetni, DE az hogy kapásból a combjukra/hátukra teszed a kezed, az sok, hiszen egy idegen vagy, ezzel csak elijeszted magadtól őket.

A kövérség is nyilván oka a sikertelenségnek, elvégre ők nem tudják, hogy beteg vagy és azért vagy kövér, és nem pedig azért, mert egy lusta disznó lennél.

Én azt tudom javasolni, hogy próbálj meg úgy ismerkedni, hogy kevésbé nyomulsz ennyire közvetlenül, és CSAK AKKOR fejezd ki a vonzalmad, ha már kicsit jobban megismertétek egymást, ergo a másik tudja, hogy betegség miatt vagy pufi, és nem egy zabagép vagy. Simán találhatsz párt magadnak, anno bátyám is beteg volt, és eléggé meghízott, mégis talált aranyos lányt maga mellé, tehát van remény, de csak ha nem leszel ennyire nyomulós.

2017. ápr. 5. 15:11
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy IDEGENTŐL már az is tolakodás, ha csak finoman teszi rám a kezét.
2017. ápr. 5. 15:13
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
finom se csináld, sehogy... nem is értem, hogy hogy gondolod, hogy "ismerkedés" címszó alatt hozzáérsz valakihez, aki erre nem jogosított fel.
2017. ápr. 5. 15:15
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt sokáig csinálod, hamar eljutsz a rabosításig, szexuális zaklatás miatt...

Így nem lehet. Beszélgess, ismerkedj, de ne tiporj mindjárt az illető intim zónájába, az csak rémületet kelt, nem szimpátiát...

2017. ápr. 5. 15:19
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy idegen a vonaton a combomat fogdosná, akár milyen finoman is, vagy botrányt csinálnék, vagy átülnék egy másik fülkébe.
2017. ápr. 5. 15:20
 10/26 A kérdező kommentje:
De nem mindjárt fogdosom, azért nem vagyok ilyen, 15-20 perc beszélgetés után, akkor már számomra nem idegen a lány. Ha 1 perc után a lány ugyanígy elkezdene fogdosni én sem hagynám, mert nem ismerem.
2017. ápr. 5. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!