Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hagyjam magam zsarolni? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam magam zsarolni? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

A barátom mindig kitalál valamit amivel kellemetlen helyzetbe hozhat, vagy zsarolhat. Tudja hogy mi az amit nagyon nem szeretnék vagy amitől/amilyen helyzetben nem érezném jól magam, és direkt azt erőlteti. Ez lehet akár szex, akár az élet egyéb területe. Eleinte belementem, megtettem amiket kért, azt hittem abbahagyja. De mindig kitalál valami újabbat. Ha nem engedek neki, annak veszekedés és sértődés a vége, elmond mindennek vagy szóba se áll velem. Ilyenkor azt várja, hogy kérjek bocsánatot tőle, mert szerinte az én hibám a veszekedés. Hiába mondom, hogy ő generálja a konfliktust, mintha nem is hallaná. Tegnap reggel is összekaptunk valamin, mert elvárta volna hogy kellemetlen helyzetbe hozzam magam mások előtt.

Konkrétan amikor felhívott nem mondtam a kollégáim előtt, hogy ''az előző esti volt életem legjobb dugása''. Azóta felszívódott, tudomást sem vesz rólam.

Azt várja, hogy én keressem, hogy megbántam ahogy viselkedtem. Korábban volt, hogy megtettem, megalázkodtam előtte, csak a békesség kedvéért. Ilyenkor mindig kitalált valamit, hogy mivel engesztelhetem ki, de általában ez is valami lehetetlen vagy nagyon megalázó dolog volt.

Nem értem miért viselkedik így. Az első pár hónapban nem ilyen volt. Túlságosan is álomszerű volt a kapcsolatunk. Azt hittem végre megtaláltam az igazit, tökéletes volt, kedves, művelt, mindenről tudtunk beszélgetni, úgy éreztem le tudnám élni vele az életem, ő a másik felem, a lelki társam, akire egész életemben vártam. Tényleg ilyen miatt kell, hogy vége legyen? Miért csinálhatja ezt? Olyan mintha direkt veszekedni akarna folyamatosan.

2017. ápr. 4. 13:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Azert csinalja, mert beteg az agya es az eleje nyilvan megjatszas volt. Ne sajnald, hagyd el, vannak olyanok is akik nem csak tettetik, hogy jo arcok. Ez a csavo egy pszichopata.
2017. ápr. 4. 13:26
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Ha meg mindig vele vagy, akkor meg is erdemled, hogy ekkora hulyet csinaljanak beloled.
2017. ápr. 4. 13:27
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Passzív agresszív viselkedés.

Szerintem pszichológushoz kéne küldeni.

2017. ápr. 4. 13:29
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

"Nem értem miért viselkedik így. Az első pár hónapban nem ilyen volt. Túlságosan is álomszerű volt a kapcsolatunk." - Most pedig megszerzett, ezért kimutatta a valós énjét, elég tipikus.

A zsarolást egyébként soha, semmilyen szinten nem szabad hagyni, ha van egy kis eszed, megszabadulsz ettől a degenerált, passzív-agresszív alaktól vagy legalább elküldöd határozott ultimátummal pszichológushoz.

2017. ápr. 4. 13:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem küld el a francba..majd tanul belőle.
2017. ápr. 4. 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dokog hogy ő ilyen...van sok beteg ember.

De te miért hagyod megalázni magad???

Van sok normális férfi aki mindent megtenne a megfelelő párért, és te egy beteg emberre pazarlod az idődet...

2017. ápr. 4. 13:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Őt ez izgatja. Biztos van olyan sub csaj, akit meg az, ha meg van alázva, de az nem te vagy. Szakítsatok.
2017. ápr. 4. 13:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért csinálja, mert hónapok óta hagyod magad.

Lelkileg egészséges nő az első ilyen után kiosztja, leordítja a haját is, és nagy ívben kivágja.

Nálad is lengenek a deszkák a padláson, ha ezt eltűröd. Keress fel valami pszichológust!

2017. ápr. 4. 14:14
 9/14 anonim ***** válasza:
Van ilyen ember, az biztos. Szerintem nem szeret,csak vonzódik hozzád szexuálisan és ki éli úgymond magát veled, ami csak átmegy a fejében.
2017. ápr. 4. 14:17
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy nálam lengenének a deszkák. Csak elég nehéz elhinni hogy nagyjából fél évig ennyire meg tudta magát játszani. Annyira magába bolondított, hogy nem tudnék másik férfira ránézni. Egyik pillanatról a másikra jöttek ezek a helyzetek, minden előjel nélkül, és fokozatosan váltak egyre gyakoribbá.

Mondtam neki már többször, hogy ha nem szeret, akkor inkább szakítsunk, de azt mondta nem erről van szó.

2017. ápr. 4. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!