Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi értelme az egésznek. Most akkor mégis mit írjak?!
Sajnálom, jobb clickbait kérdést/címet nem tudtam kitalálni. De ha ezt olvasod, működött.
Szóval, totális elkeseredésből regisztráltam a malha.hu-n. Elismerem, hogy a röpke 21 évem alatt nem láttam még ennél több legalább kicsit hozzám hasonló embert egy helyen, viszont javarészt inkább demotiválnak az ott lévő emberek. Na meg, elég kihalt helynek tűnik, és nem nagyon válaszolnak a levelekre.
Sok nő írja, hogy nem fog válaszolni a "szia, mizu", "szia, hogy vagy", stb., üzenetekre idegenektől. Nos, ez kiváló. A probléma, hogy ennek az ellentétére sem.
Ahogy a "sziamizu" levelek nem működnek, úgy az sem működik, ha megkérdezem, hogy érdekli-e őket a filozófia, és egyetértenek-e Arisztotelésszel abban, hogy az erény ismerése egyenlő a boldogsággal, illetve hogy szerintük is utal-e ez az elmélet valamiféle egalitáriánus háttérre (lévén ha feltételezzük, hogy mindenki képes megismerni az erény "magvát", akkor elméletben mindenki képes a "boldogságra", tehát mindenki egyenlő, tehát ez az elmélet nem lehet igaz, hiszen senki sem ugyanolyan, így senki sem egyenlő senkivel).
Mégis, mi az istent kellene írnom? :D Jelenleg azzal "vigasztalom magam", hogy a válasz hiánya is válasz, és valószínűleg úgysincs bennünk semmi közös. Ráadásul maga a társkeresőzés is végtelenül demotivál az embertelenségével, főleg ha kombináljuk azt néhány ott lévő ember minőségével...
21/F
@8-9
Nana, a DSBM rohadt jó, csak nem szoktuk reklámozni se mi hallgatók, se a zenészek, mert pont nem az a zene lényege, hogy mainstreammé váljon. :) Egyébként Nyktalgia első lemeze, a (cseh) Tristtől bármi, Make a Change... Kill Yourself, Hypothermiától bármi 2009-ig, Xasthur, Nocturnal Depression, ezek közül 2-3 elég lesz kezdésnek, nagyjából a fentebb írt sorrendben. Magyar DSBM is van; tudtommal egyetlen előadó, akit viszont akarok nyilvánosan promózni a fentebb írtak miatt. Max privátban.
Ez a Dark Revenge kicsoda-micsoda? :D
Különben felnéztem az oldalra, és nekem is nagyon úgy tűnik, hogy baromira kihalt az egész. :(
Dark Revenge? Málháról egy antiszociális depressziós hülyegyerek :D Részlet a profiljáról
" 17 évig más személy voltam,aztán egyedül maradtam egy tragédiának köszönhetően tehát 2008 ban aki voltam az mind meghalt az adatok így értendőek,mostanában ritkábban használnám azt a kifejezést,hogy élek inkább azt mondanám biológiailag még létezem, Szivesen ismerkedem de a csalódások miatt már csak 1 esélyt adok ,ha elszúrod nincs tovább, Eredetileg spiritualizmussal foglalkozom,és démonológiával ,valamint mesterséges energetika (5 elem),számos dolgot megtapasztaltam , hiszek abban is amit nem lehet látni,vagy amit a világ magába temet vagy mélyen el a földbe.
Interneten sosem lehet velem hosszútávon mit kezdeni,célszerű találkozni,kivéve ha van egy adott téma ,amiről mélyebben komolyabban ellehet beszélgetni.
9 éve egyedül élek ,és megállok a lábamon,tehát a szivárványt hányó pozitív életdekadenciából nem kérek köszönöm , maradok inkább tudatos boldogtalan ,mint tudatlan boldog.."
Hmm, nekem nem tűnik akkora gyökérnek. A központozás használatát átnézhetné kolléga, és akkor értelmezni is tudnám az írását, de nem vészes, csak máshogy gondolkodik, mint a legtöbb ember (BTW kicsit én is kezdek ebbe az irányba húzni). Ha az ezotévés vonulatot hagyná, akkor nagyjából ilyesmi lenne az, akit én nőben keresek.
"mostanában ritkábban használnám azt a kifejezést,hogy élek inkább azt mondanám biológiailag még létezem"
Ez viszont egy bizonyos norvég fiatalembert juttat eszembe, aki Per Yngve Ohlin néven futott '91-ig.
Mármint, Dark Revenge alatt engem értesz? Csak mert én sosem használnék ilyen klisé felhasználóneveket. Shadowwarriorninjadragon9000...
Szóval nem, nem Dark Revenge vagyok, ha egyáltalán nekem szólt.
Kis helyzetjelentés a Málháról, ha idepofátlankodhatok.
Regisztráltam, szétnéztem. Azon sajnos nem lepődtem meg, hogy amint beállítottam, hogy bagó off, a nők háromnegyede eltűnt a keresésből. Márpedig nálam a dohányzás talán az egyetlen azonnali kizáró tényező. Azon viszont még inkább meglepődtem, hogy ugyanolyan mainstream arcok vannak fönt itt is, mint bárhol máshol: társasági emberek, akiknek ugyanolyan a gondolkodásuk, mint a többi polgártársnak, konformitás mindenütt, kopi + pészt x500, csak drum'n'bass és pop helyett punk és rock (persze itt is szigorúan csak mainstream zenekarok jöhetnek szóba: Depresszió, Road, Rammstein, ínyenceknél talán AC/DC, és ha nagyon tájékozott az illető: Iron Maiden). Ezek szerint én félre lettem tájékoztatva, miszerint a metálban az emberek nagy része introvertált, elborult gondolkodású, de az átlagnál intelligensebb ember. A maradék pedig havert keres, amire én kortól és nemtől függetlenül sem tartok igényt.
15 perc után töröltem is magamat. Minden társkeresőn szétnéztem már, úgyhogy én se tudom, mit csináljak. Feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!