Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki csak bemeséli magának hogy szerencsétlen és nincs esélye a nőknél?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 22:17
11/18 anonim válasza:
Vannak,akik tényleg balfszok. Van egy sztorim. Adott a 19éves hős,akinek még soha nem jött össze egy rendes kapcsolat. És a hősnő,aki végül megtanította csajozni ezt a szerencsétlent,mert már nem bírta nézni és hallgatni a siránkozását. Amatőr hibák hibák hátán. Túl kétségbeesett,nincs humora. Idétlen stílus,télen nyáron sapkát hord fodrász helyett..ilyen dolgok. Amint sikerült lebeszélnem ezekről és arról,hogy mindenkiben csak egy potenciális pnát lásson,érdekes,megy neki. Addig ő is csak zokogott,hogy deszemetek a nők. Pedig ő tolta el azokat a halvány esélyeit is a hülyeségeivel,csak nem akarta belátni.Meg kellett mondani neki,hogy öcsém,vesztesként és bétaként viselkedsz,mit vársz? Kell az ilyeneknek egy mentális pofon.
12/18 anonim válasza:
Az én barátom tipikusan ez a fajta volt. Vagyis régebbi képekből és sztorikból mesélve régen tényleg az volt, 16 éves koráig. Utána küzdősportra járt, konditerembe viszont minden lányon keresztülnézett, nem vette észre,ha flörtöltek vele. Szó szerint kapálóztam,hogy észre vegyen és még csak akkor sem szólított meg. Utána egy közös ismerős által sikerült találkoznunk, de akkor sem ment még olyan könnyen. Egyszerűen ő ezt elkönyvelte magának. Én felnyitottam a szemét és mostmár látja a jeleket stb. Nagyon jó pasi, tényleg 10/10-es sok ismerősöm is akart már tőle valamit de ők nem voltak kitartóak. 19/L
13/18 anonim válasza:
Csak egy éve vagyok fenn, de sok ilyet látok.
30/f
14/18 anonim válasza:
Én kezdem azt hinni hogy az vagyok!jó pár éve nincsen senkim!Tegnap lett volna egy randim,de a csaj le mondta!Utoljára kb 3 éve randiztam!Szóval igen én is abba a csoportba tartozok aki nem kell a nőknek!
15/18 anonim válasza:
Néha nem tudom hogy bemesélem e magamnak vagy tényleg esélytelen vagyok mert akik a közelemben vannak azt mondják hogy jóképű vagyok. De ezt azért is mondhatják hogy lelket öntsenek belém, viszont igazából tényleg randa vagyok. Egy tény: hozzám lány még nem jött oda vagy adta jelét hogy bejövök neki.
16/18 anonim válasza:
"Egy tény: hozzám lány még nem jött oda vagy adta jelét hogy bejövök neki."
1. Nő sosem fog odamenni hozzád, ezt el kell fogadni. Ez a férfi dolga, hogy oda menjen a nőhöz.
2. Lehet te nem veszed észre a jeleket.
Az "igazából tényleg randa vagyok" hozzáállásod miatt nem is fogod észrevenni a jeleket, miért is vennéd észre ilyen hozzáállással?
17/18 A kérdező kommentje:
Csaj jelet ad ---> fiú nem veszi észre
Csaj jelet ad ---> fiú viszonozza ---> csaj: "jaj minden pasinak csak arra kellenék"
Csaj jelet ad ---> fiú viszonozza ---> összejönnek ---> esély: 0.00001 %
2017. ápr. 3. 15:17
18/18 anonim válasza:
#15 vagyok.
"Ez a férfi dolga, hogy oda menjen a nőhöz."
Szóval te még csak ilyet láttál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!