Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik, akik sikertelene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik sikertelenek a nőknél, ezért utálják a nőket, azok miért keresnek társat egyáltalán?

Figyelt kérdés

Ha egyszer utálják a nőket a magas elvárásaik miatt, akkor minek akarnak maguknak nőt? Egy "rossz" dolgot minek akarnak az életükbe? Az ilyeneknek minek egyáltalán társ?

Annyi minden más van az életben, a hobbik, a sport, a művészetek stb. Miért pont a társkeresésen vannak fennakadva? Nem kell mindenkinek barátnő akkor, ilyen egyszerű nem? Találja meg másban a boldogságot egy olyan pasi, akinek nem jók a külső adottságai és/vagy nincs egzisztenciája

2017. ápr. 2. 16:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem így akarok nőt szerezni, de ami tény az tény :) Én nem az a fajta "max.10 percig bírok egy menetet" féle fiúcska vagyok.
2017. ápr. 2. 17:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Carlito! Te meg úgy akarsz nőt szerezni, hogy itt sírsz,hogy neked egy haverod sincs? Elég tré módszer.
2017. ápr. 2. 17:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne.

Az viszont tény, hogy az emberek egyrésze boldogabbnak érzi magát, ha van társa.Sokan találnak is, de nem tudják megtartani, megbecsülni.

2017. ápr. 2. 18:02
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Jó vagyok az ágyban exeim szerint, visszahallomásból is. Sportolok, dolgozom, hobbijaim is vannak, ronda sem vagyok. Épp csak rohadtul megválogatom, kivel állok le (nem küllemre, hanem lelkületre) és az sem segít, hogy egy kisvárosban élek, ahol nagyon széthullott a társaságunk pár éve. Távkapcsolatba elvből nem megyek, online társkeresőkkel ne vicceljünk! :)
2017. ápr. 2. 18:40
 15/20 anonim ***** válasza:
32%
A magam nevében tudok nyilatkozni. Én olyan nőt szeretnék magam mellé, aki nem létezik: intelligens, nem ribizli, kedves, de őszinte, és elfogad a külsőm ellenére is.
2017. ápr. 2. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, gondolom, te nem ezekhez a férfi egyénekhez tartozol, akiket leírtál, így könnyen lehet megítélni őket anélkül, hogy belegondolnánk, miért is alakulhatott ez ki náluk. Bár a legtöbb srác, akiket ismerek és sikertelenek a nőknél, nem utálják a nőket, de sajnos akadt kivétel. Minden ember vágyik társra és ez az "utálat" egyfajta védekezési mechanizmus lehet náluk, ami a jövőre tekintő félelem és a testi-lelki élmények hiánya miatt alakulhatott ki, amit gondolom, te nem éltél át olyan intenzíven, mint ők, hiszen ők is vágynak társra, de jól tudják, nehéz dolguk van. Persze aki így áll hozzá a nőkhöz közvetlenül, utálattal, annak értelemszerűen nem sok esélye lesz a nőknél, de pont az ő esetükben egy nő lenne az, aki helyrepofozhatná a lelki világukat és tudatosulna mind a két emberben, hogy egy tökjó pasi, csak az évek alatt összegyűlt önbizalomhiány miatt már rég feladta és letette magát. Ismerek ilyet. Tényleg utálattal állt hozzá a nőkhöz, de egyszer csak összejött neki. Teljesen más ember lett.

Nem védeni akarom őket, hiszen ez esetben az a lehető legrosszabb ötlet, ha tényleg utálják emiatt a nőket, de ne ítéld el őket, ha nem ártottak neked, mert nem tudhatod, mi áll a háttérben. Látom a baráti körömben is, manapság iszonyat nehéz dolguk van a rendes, becsületes, de egyszerű, átlagos egyedülálló srácoknak, akik amúgy meg jó emberek. Tehát az utolsó kérdésedre válaszolva, sajnos nem, nem ilyen egyszerű...

2017. ápr. 2. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel. Egy csomó mindent utálok az életben, mondjuk a diszkózenét meg a rakott krumplit, mégsem járok fórumokra, hogy beszéljek róluk. Kizártam az életemből. Ennyi.
2017. ápr. 2. 19:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki sikertelen, még nem kell utálni a nőket. Nekem se jön össze senki, mégse kívánom a pokolba egyik csajt se
2017. ápr. 2. 20:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Én sem utálom a nőket, pedig nekem sincs sikerem. Viszont azért nem jó, akik ilyenek, mert ezzel azt a kis esélyt is elveszik maguktól, hogy találjanak valakit, olyannal senki nem akar összejönni, akiből sugárzik a gyűlölet.
2017. ápr. 2. 21:23
 20/20 anonim ***** válasza:

Kb azért amiért Hitler is zsidó volt,de gyűlölte a zsidókat és mégis zsidót vett el. (Eva Braun-t)

Ne rugózz ezeken mert kár keresni a logikát.

2017. ápr. 3. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!