Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azt állitják válltig,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt állitják válltig, hogy aki akar, az találhat magának nőt/meg tudna nősülni, azok felfogják, hogy manapság a kevésbé szép nők is jó pasit akarnak maguknak?

Figyelt kérdés
Sokadik átlagos, nem szépségkirálynőbe futottam bele a napokban, aki lekoptatott, mert nem voltam neki elég "jó pasi".Akik itt válltig állitják, okoskodnak, hogy márpedig aki akar, az be tud csajozni/megnősülhet stb., azok még soha nem találkoztak ezzel a jelenséggel, hogy bizony már a nem fullos nők is max csak belerúgnak egyet kettőt a magányos/szűz pasikba? Még a melóhelyemen a velem abszolút egy szinten lévő, egy poszton lévő nők is csak lesajnálnak, eszük ágába sincs vonzódni hozzám. Némelyik ennek még hangot is ad. Erre mit tudtok mondani?

2017. ápr. 2. 15:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Roppant érdekes ha én akarok barátnőt akkor nekem miért nem sikerül be csajozni?"

Ebből is látszik, hogy a kérdezőnek igaza van.

2017. ápr. 16. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Ahogy írták ez ostoba értelmezés: "eszük ágába sincs vonzódni " - az eszükkel max a lenyúláson lehetne gondolkodniuk, szóval ennek inkább örülhetsz.

Én akkor tök jó pasi vagyok, öreg, beteg és szegény- de fiatal, kedves szép párom van. Erre mit tudsz mondani?

2017. ápr. 16. 12:38
 13/13 anonim válasza:

Hát ha így állsz a nőkhöz nem is lesz barátnőd.

Milyen az a "nem fullos" nő? Ha már nincs nagy melle meg 10cm-es dereka akkor már nem is szép egy nő?

A vonzalom meg nem döntés kérdése. Ha nem jössz be nekik lehet, hogy a személyiségeddel van baj nem is a külsőddel.

2017. ápr. 16. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!