Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azt állitják válltig, hogy aki akar, az találhat magának nőt/meg tudna nősülni, azok felfogják, hogy manapság a kevésbé szép nők is jó pasit akarnak maguknak?
Figyelt kérdés
Sokadik átlagos, nem szépségkirálynőbe futottam bele a napokban, aki lekoptatott, mert nem voltam neki elég "jó pasi".Akik itt válltig állitják, okoskodnak, hogy márpedig aki akar, az be tud csajozni/megnősülhet stb., azok még soha nem találkoztak ezzel a jelenséggel, hogy bizony már a nem fullos nők is max csak belerúgnak egyet kettőt a magányos/szűz pasikba? Még a melóhelyemen a velem abszolút egy szinten lévő, egy poszton lévő nők is csak lesajnálnak, eszük ágába sincs vonzódni hozzám. Némelyik ennek még hangot is ad. Erre mit tudtok mondani?2017. ápr. 2. 15:52
11/13 anonim válasza:
"Roppant érdekes ha én akarok barátnőt akkor nekem miért nem sikerül be csajozni?"
Ebből is látszik, hogy a kérdezőnek igaza van.
12/13 anonim válasza:
Ahogy írták ez ostoba értelmezés: "eszük ágába sincs vonzódni " - az eszükkel max a lenyúláson lehetne gondolkodniuk, szóval ennek inkább örülhetsz.
Én akkor tök jó pasi vagyok, öreg, beteg és szegény- de fiatal, kedves szép párom van. Erre mit tudsz mondani?
13/13 anonim válasza:
Hát ha így állsz a nőkhöz nem is lesz barátnőd.
Milyen az a "nem fullos" nő? Ha már nincs nagy melle meg 10cm-es dereka akkor már nem is szép egy nő?
A vonzalom meg nem döntés kérdése. Ha nem jössz be nekik lehet, hogy a személyiségeddel van baj nem is a külsőddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!