Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megismerkedtem itt egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem itt egy nagyon aranyos sráccal, majd egy hónapig beszélgettünk minden nap. Kölcsönös volt a szimpátia, de egyik napról a másikra eltünt, nem írt többet. Lehet, hogy csak szórakozott velem?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 13:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

hát remélhetőleg előkerül, de ha mégsem akkor se bánkódj miatta sokat :)

sok sikert a továbbiakban :)

24F

2017. ápr. 2. 14:40
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. ápr. 2. 14:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem csinálnék belőle problémát, ha tudnám, hogy miért t. Legalább köszönt volna el.megértettem volna
2017. ápr. 2. 15:11
 14/20 anonim ***** válasza:

hát igen fáj ez a dolog, de nem éri meg sokat bánkódni rajta, ha a másiknak csak ennyit jelentett ez az egész!

próbáld meg minél hamarabb túl tenni rajta magad!

van még sok srác a világban aki valószínűleg rád vár :)

nem ő volt az egyetlen akivel kölcsönös lehet a szimpátia, ne add fel!

24F

2017. ápr. 2. 15:15
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem adom fel az biztos. De tényleg fáj
2017. ápr. 2. 15:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kitiltották. Itt rendszeresen törölnek random kérdéseket és válaszokat ok nélkül, és ha valakitől sokat törölnek, azt kitiltják.
2017. ápr. 2. 15:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Vagy kitiltották,mert innen minden normális embert kitiltanak. Tegnap én is kiírtam egy kérdést és törölték,mert nem felelt meg az alapelveknek vagy minek,hihetetlen még normális magyarázatot sem tudnak adni..

Vagy írj rá te az emailjára,még ennyit megér.

Vagy nős/foglalt és az asszonyka rájött...

2017. ápr. 2. 16:33
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem akarok tolakodó lenni, hogy írosgatok neki. Majd keres, ha én is olyan fontos voltam neki, mint ő nekem
2017. ápr. 2. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a szokásos több helyen is bepróbálkozó típus (abból itt a neten van elég), és egy másikkal hamarabb összejött neki, így már nem vagy érdekes. Majd ha dobják, újra írni fog.
2017. ápr. 9. 16:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Ha tényleg így lenne akkor engem felejtsen el
2017. ápr. 9. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!