Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy a francba találnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a francba találnak az emberek párt maguknak komoly kapcsolatra, amikor mindenki csak testiségekre vágyik?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem. Nekem egy pár kéne, de olyan mintha senki nem vágyna erre. Mindenki nyomja a barátság dumát. Éld az életed meg szórakozás.

Vagy az interneten csak ilyen emberek vannak?

2017. ápr. 1. 23:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
úgy, hogy azt kommunikálom a csaj felé, már a kezdetektől, hogy komolyat keresek és nem csak megdugni akarom. Reakcióiból simán levehető, hogy ő mit szeretne..
2017. ápr. 2. 11:20
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Mi kimondottan csak szexet akartunk, két éve együtt élünk, együtt neveljük a kislányomat.

Esetleg ha nem az istenverte interneten próbálkoznál hanem személyes kommunikációval, nem ezt tapasztalnád lépten-nyomon.

Csak úgy megsúgom, hogy a szex nagyon fontos, ki kell derüljön már az elején, hogy passzoltok-e.

Legalábbis nekem központi részét képezi egy kapcsolatnak.

32N

2017. ápr. 2. 11:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is imádom a szexet, de a párommal, és viszont. Nem kell senki más, mert ö egy csokjával ugy elveszi az eszem, hogy az nem igaz. :)
2017. ápr. 2. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!