Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azzal kezdeni valamit, hogy undorodnak tőlem a csajok? 22F
Soha nem is volt barátnőm. Ha meglátok egy csajt, vagy észre se vesz, mintha ott se lennék vagy látom rajta az undort.
Ès igazság szerint sokat már nem tudok tenni, évekkel ezelőtt elkezdtem sportolni, hogy férfiasabb alkatom legyen, sokat is fejlődtem, plusz a ruhatárom is megújítottam, csak olyat veszek fel, ami alakhoz illő és divatos is. Hajamat is levágattam már többféleképpen. De semmi siker.
Lehet még kezdeni valamit vagy törődjek bele, hogy egy genetikai hulladék vagyok és felejtsem el a nőket?
Azért abba gondolj bele ilyenkor, hogy nálad hátrányosabb helyzetű embereknek van házassága, családja. Mozgássérültekre, szellemi fogyatékosokra gondolok.
Ha neked nincsen netán karakteres arcod, vagy hú de férfias külsőd, attól még miért ne lehetne párod?
Minden fejben dől el, amíg egy genetikai hulladéknak tartod magad, a helyzet jobb nem lesz. És nem a nők miatt.
Szerintem kepzelodsz. A csajok attol undorodnak, aki egy lepusztult, igenytelen lepratelep. Latok neha ilyeneket a metron. Attol nem undorodom, aki igenyes, csak szimplan nem jon be az arcszerkezete. Az csak nem jon be es kesz. Ettol meg masnak tetszhet, mivel egy rakas szamomra nem jokepu sracot latok mindig baratnovel.
Szoval valoszinuleg alacsony az onbizalmad, es remeket latsz mindenhol.
Szóval akkor zárjuk rövidre.
Ha te most megmagyarázol minden választ, akkor tényleg nem érdemes több betűt pazarolni a kérdésedre, mert úgysem hallasz meg semmit, hanem csak nyomatod a szöveget meg a megmagyarázást, hogy neked miért is nincs csajod, és a világ mekkora genyó veled.
Azt gondolom el sem jutott hozzád, hogy nálad sokkal hátrányosabb helyzetű embereknek van családjuk, és élnek teljes értékű életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!