Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem tartjátok röhejesnek, hogy kvázi az összes szebb csaj tipikus +185 magas, barna hajú/szemű sportos alkatú borostás szépfiúval van párkapcsolatban?
miért adnák lejjebb?
te is feljebb akarod adni,amikor törpeként be kellene érned azzal amit kapsz.
evolúciós verseny folyik ha nem tűnt volna fel és egy selejtesebb egyed csak úgy lehet sikeres a szaporodásban,ha túlkompenzálja a hiányosságát.
jelen esetben törpe vagy,akkor legyen a példaképed börni ekleszton.
150 centis nyomorult,viszont dollár milliárdos.
vagy ott van télapó endi vajna az is egy öreg törpe,azt milyen nője van stb.
szóval ne nyafogj hanem alkalmazkodj a verseny szabályaihoz.
Én nem tartom röhejesnek, szerintem mindenki úgy válogat ahogy akar. Te is megteheted.
Magas, barna, borostás nekem is az ideálom. Nem tudom mit takar a szépfiú kifejezés, a lényeg, hogy arcra tetsszen és meglegyen a magassága. Ha ismert embert kellene megjelölnöm, pofira olyan Matt Leblanc féle, a 30-as éveiben. De mostanság is nagyon jól néz ki őszes hajjal és pici ráncokkal:)
A szőkék nem az eseteim. Nálam pl nem szükséges, hogy sportos legyen, nem tetszik se a kigyúrtság, sem a kockás has, sem a vékonyság. Nyilván ne legyen 200 kilós, mert az azért durva, már egészség szempontjából is, de 10-20 kg felesleggel semmi bajom, az még nem elhízott kategória, csak túlsúly. Bejönnek a mackós pasik kis pocakkal:)
Az ilyen igényeknek, az ízlésnek, hogy ki tetszik és ki nem, semmi köze a saját külsőkhöz. Én nem vagyok szép, de a 175 centimmel én sem jönnék össze alacsony pasival. Hogy néz már ki, ha fél fejjel, vagy mégtöbb centivel a nő a magasabb? Köszi de nem... Egyszer jártam még fiatalabb koromban egy 176 centis sráccal, de nem sokáig. Utána döntöttem el, hogy többet nem vállalom be. Nagyon zavart végig ez a dolog, kényelmetlenül éreztem magam mellette, a kémia sem volt az igazi, szóval a szakítás után eldöntöttem, hogy van egy szint, ami alá nem megyek ilyen téren, ez a + 10cm, de főleg a 190 centis vagy ennél magasabb pasik azok akik igazán bejönnek. Idő közben már megállapodtam 190 centinél, szóval csak leírtam általánosságban a véleményem.
" a pasik qrvára nem válogatósak és ezt a lányok is nagyon jól tudják. "
Tényleg? Tényleg? Veszem észre...-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!