Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki képes felfogni, hogy a nő nem akar dolgozni és a kapcsolatukért cserébe anyagilag támogatja?
Lehet szó ilyenről, végülis elég jól keresek hozzá, de akkor az igazi klasszikus felállás lesz, én vagyok a főnök mindenben, én döntök, ő maximum szépen kérhet, az én szavam viszont parancs.
Vacsora, reggeli legyen mindig az asztalon, ház ragyogjon, ha azt akarom, hogy megmasszírozza a hátam, akkor nincsen bocsfáradtvagyok, ha dugni akarok, vagy csak egy jó pipát, akkor nincs bocsfájafejem, meg hasonlók.
De azért sokkal szívesebben élnék egy egyenrangú kapcsolatban egy szorgalmas, kedves lánnyal, ahol kölcsönös megbecsülés és tisztelet van, és ahol mindketten teszünk azért, hogy haladjunk előre.
Gyerekek!
Ne általánosítsunk már.
Nem a férfi keresetétől függ, hogy megveri-e az asszonyt, a putriban például valamelyik mély szegény férfi is úgy üt, hogy a rendőröknek már úgy mennek ki oda, mintha haza mennének.
Persze, előfordulhat, amit írtok, rátok kiabálhatja, hogy ti nem kerestek pénzt, de a családon belüli erőszak nem ettől függ. Aki olyan, az akkor is megver, ha háromszor annyit keresel, mint ő.
Egyébként meg sok ilyen van, pl. Vajna.
21/L
Engem jelenleg a ferjem tart el. De, mosok főzök takaritok, fát pakolok ha kell.Kertet művelek, füvet nyírok...
A férjem azt mondta neki igy könyebb, mert kb 0 dolga van itthon.
De nemhogy dolgozni zavarna el, ha csak ugy meresztenem itthon a seggem, hanem ugy küldene el, hogy vissza sem kellene jönnöm munka után.
Szóval van különbség "eltartott" és "eltartott" között
Van már egy vadászgörényem, nagyon kis aranyos, jó arc. Ő aranyos, boldog amikor haza érek, szeret játszani, szoktunk fogócskázni, jól megvagyunk. Köszönöm, de nekem elég egy háziállat.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!