Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Jelenleg hány olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Jelenleg hány olyan alacsony kora huszonéves (20-25) pasit ismertek, akik jelenleg legalább fél éve tartó párkapcsolatban vannak?

Figyelt kérdés

Ugye mindenki hangoztatja, hogy az alacsony pasik között is rengeteg ember van párkapcsolatban, de én valahogy nagyon nem így látom. Azt veszem észre, hogy az alacsony ismerőseim túlnyomó többségének már hosszú ideje nincs barátnője vagy jelenleg is szűz. Tudom, hogy simán tudnátok kamuzni, de azért bízok még az őszinteségetekben, már csak abban a reményben, hogy azért semmi hasznotok nem származik egy anonim oldalon ferdíteni a valóságon. Nem sajnáltatni akarom magamat (akármennyire is furcsán hangzik a sok sírós gyk kommentelős tapasztalat ellenére), csupán tényleg az arányokra vagyok kíváncsi, illetve arra, hogy ennek tudatában mennyire van hendikepem a társkeresésben ezen a téren. Szóval őszintén mondjátok meg az igazságot!

Ja és kort is írjatok. Előre is köszi.

2017. márc. 30. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Most igy csak 1 jut eszembe. De talan azert mert csak magas ferfiakkal vagyok korul veve , vagy csak nekem mindenki az( a 163 cm-hez).

Amugy volt egy nalam alacsonyabb srac meg 18 tajekan(160 korul lehetett) akibe halalosan szerelmes voltam 3 evig. En vele barmikor osszejottem volna, annyira tetszett es rohadtul nem erdekelt a magassaga."

akkor mi tetszett neked annyira rajta? a külseje?szófosó volt?magabiztos ?mert ezekre bukik a sok tini

2017. márc. 30. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Azert 18 evesen nem voltam mar tini. Most is van baratnoje(mindig volt neki), de persze nekem is van parom, igy nyilvan mar nem taplalok erzelmeket fele.

Az egesz lenye fogott meg. De egyebkent igen magabiztos volt, sokaig dobolt, gondolom a zene is onbizalmot adott neki.

2017. márc. 30. 21:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy jutott eszembe, ő 3 éve van kapcsolatban. De nálam is az a helyzet, hogy 156 cm (nő) vagyok, hozzám képest mindenki magas :D egyébként nálam ez nem akadály, sőt, én kimondottan utálom, ha nagyon magas a pasi, hülyén nézek ki mellette, ami nagyon zavar. A férjem 180, ő határeset, nála magasabbakkal meg se próbáltam soha. Különben anyám majdnem 170 centi, apám 163. Na, ő alacsony, mégis nős 32 éve, elmondása szerint anyu előtt sem volt soha gondja a csajozással. Annyi, hogy mindkét gyerekük alacsony lett, bár nem olyan nagy gond, lányok vagyunk, húgom szintén hobbit, 1 centivel magasabb, mint én.
2017. márc. 30. 21:55
 14/17 anonim ***** válasza:

A közelebbi ismeretségi köröm alacsonyabb férfijai

- a legjobb barátom kb 170 cm lehet, neki szinte indig volt párkapcsolata, most is van már 1 éve, szerintem ez már marad is :) Ő hihetetlenül intelligens, művelt és szórakoztató, szóval azért nem egy átlag pasi szintjén van, hanem jóval felette.

- egy exem is szerintem max 170 lehet. Neki én voltam a 3. barátnője, miután szakítottunk összejött egy lánnyal, már 5-6 éve együtt vannak.

- egy csoporttársam is alacsony, őt annyira nem ismerem, szerintem nincs barátnője, de bevallom fogalmam sincs, hogy egyáltalán a lányokra bukik-e annyira introvertált.

- egy volt osztálytársam: ő 19 évesen jött össze a most már azt hiszem menyasszonyával. Előtte úgy tudom nem volt senkije.

- másik volt osztálytársam, bár ő lehet, hogy van 173 cm is, ő most féléves kapcsolatban van, de szerintem nem sokáig. Általában pár hónapos kapcsolatai vannak, de akörül már felsejlik az igazi személyisége és hát a lányok lelépnek tőle.

Hirtelen ennyi jutott eszembe akik 170 vagy alattiak.

23/N

2017. márc. 30. 22:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Hatos vagyok. Az lehet az oka, hogy szimplan keves 175 cm alatti pasi van es egesz veletlenul egy sincsen a tarsasagunkban. (Akik eredetileg a parom haveri kore, tehat nem mondhatod, hogy en valogatom ugy a baratokat is, hogy meg kozottuk se legyen alacsony srac XDD)

De munkahelyen ahol sok embert ismerek, ott se nagyon remlik alacsony ferfi. Utcan nyilvan latok ilyeneket, de nem szoktam odamenni hozzajuk, hogy van-e kapcsolatuk es mennyi ideje :D

2017. márc. 30. 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Én is csak két 170 körüli pasit ismerek a páromat :D ő 168 és lassan három éve együtt vagyunk és az unokatesómat aki 165 körül lehet de nem a magasságán múlik hanem azon hogy töketlen és különösebben nem tesz semmit az ügyben.
2017. márc. 31. 09:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Én alacsony vagyok , te meg beteg! Oké hogy egy bizonyos réteg alapból kiesik a lehetőségek közül. Fogadd el , sokaknak a magas tetszik, lépj tovább és ne nyavajogj
2018. aug. 25. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!