Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez hogy működik? Munkásosztálybeli nőknek szabad jólkinéző, sármos, jómódú pasikat választani, de ha ugyanezt csinálja egy melós férfi, az már neki tilos, nem szabad, mert a nők elhajtják? Miért alakult ki ez a jelenség?
Biztos lesz pár válasz, mindkét nemből, sokféle társadalmi osztályból.
Kiváncsi vagyok, ez miért alakult ki így az utóbbi években, mert tényleg egy létező jelenség.
Úgy 10-15 éve vettem észre először, bár akkoriban még nem volt ennyire látványos ez a jelenség mint manapság.
Az összes társkereső oldalon, és még élőben is ez van a szórakozóhelyeken.
Nagyon sok ismerősöm panaszkodik ilyenre, és nem értik, ez miért van.
Ekkorát fordult volna a világ?
Vagy ez a média átnevelő hatása miatt van?
Egy sima bolti eladó vagy gyári operátor csaj, válogat néha olyan pasikból, hogy el sem hinném elősre.
Persze biztos hogy az adott pasinak nem csak ez a kis csaj fog kelleni, mert lesz neki jónéhány még, de azért nála próbálkoznak a csajok.
Ellenben ha egy gyári melós, vagy segédmunkás férfi próbálkozik csak egy átlagos csajnál, már az is néha akkora igényeket támaszt, hogy elképzelhetetlen, és arra vár az is, hogy hátha egyszer beesik valami vállalkozó féle, aki mellett nem kell majd dolgoznia.
Az ilyen hölgyek, lányok, milyen idős korban veszik észre, hogy nem mindenkinek fog összejönni hogy jómódú pasit találjon, és kompromisszumot köt a társkeresésben?
Az utolsó kettővel teljesen egyet értek.
Főleg az utolsó előtti válaszíró szinte minden gondolatával, nem is hittem hogy emberek gondolkodhatnak ennyire egyformán egy témáról, de tisztára így gondolom én is.
Feminizmus ide vagy oda, a férfiak még mindig többet dolgoznak, nagyobb teljesítményt nyújtanak és többet keresnek, mint a nők, tetszik vagy sem, a biológiát nem érdeklik a hülye feminista elméletek, a férfi küzdelemre lett a természet által bedrótozva, arra, hogy kiemelkedő teljesítményeket nyújtson a verseny jellegű kihívásokban, legyen az fizikai, vagy szellemi.
És a munka világa is épp ilyen; verseny.
És ez még így is marad néhány tízezer évig, mert a biológiai evolúció nem tudja követi a társadalom változásainak sebességét.
Ha egy nő válogathat megteszi, ahogy a férfi is..és igen nincs manapság kényszerházasság..
Keress olyan lányt aki értékel és ne akarj másokat megváltoztatni..magadat változtasd meg mert csak arra vagy képes..lehet ez majd ösztönöz másokat is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!