Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti összejönnétek komoly kapcsolatra olyan lánnyal, aki külsőre nem tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2017. márc. 28. 14:18
1 2 3
 21/28 Krukutyán Levente ***** válasza:
Ha a nem tetszik dolgot úgy értelmezem, hogy nem is taszít, hanem semleges számomra a kinézete, akkor a személyisége döntené el a dolgot. Esetleg random módon Kupidó még beleszólhat a dologba.
2017. márc. 28. 15:26
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. márc. 28. 15:36
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem, akihez nem tudok semennyire sem vonzódni, azzal nem jönnék össze, akkor sem ha nem jut más. Ennyire nem lehetsz elkeseredett, hogy bárkivel összejössz, csak ellenkező nemű legyen...
2017. márc. 28. 16:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Soha nem tenném meg, mert képtelen vagyok rá. Próbáltam de nem ment. Olyan viszont volt már, hogy a lányt mindenki nagyon csúnyának tartotta, ő magát is, de valami eszméletlenül bejött nekem, őt akartam a legjobban. Sajnos elszúrtam és nem lett belőle semmi. Csak azért mondom, hogy ne add fel.
2017. márc. 28. 17:48
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
#3 nem! huszonévem közepén járok, komoly kapcsolatom nem volt de egy kicsit se vagyok frusztrált emiatt. Ettől függetlenül nem fogok az első szembejövővel leállni, aki nem felel meg az elvárásaimnak és aki mellett nem érzem jól magam!
2017. márc. 28. 20:22
 26/28 K...László ***** válasza:
Hát, ha megijednék tőle, akkor bizony nem jönnék vele össze. 9 éve nem volt barátnőm mellesleg, és nagyon szeretnék már valakit. 36F
2017. márc. 30. 15:15
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem! Egy komoly kapcsolatnál nagyon fontos számomra az, hogy kívánjam, tudjak a szemébe nézni, szeressem csókolgatni és élvezzem vele a szexet. Alkalmi kapcsolatban se feküdnék le egy olyan csajjal, aki nem tetszik. Nem olyan rég lett volna lehetőségem ilyenre, mert nem volt csúnya a csaj csak olyan semmilyen volt számomra és nem volt más lány akivel ismerkedjek. Ideig óráig izgatott a tudat, hogy belemegy ebbe, de aludtam rá egyet és már nem izgatott. Most lehet jönni azzal a közhellyel, hogy a szépség mulandó, de amíg fiatal vagyok, hagyj ne kelljen már azért összejönnöm egy csúnya vagy egy semmilyen számomra tök átlagos lánnyal, mert a szépség mulandó. Ami azért is hülyeség, mert vannak szexi 40-es 50-es nők is csak ők odafigyeltek magukra és nem zabáltak össze vissza.
2017. ápr. 1. 09:15
 28/28 anonim válasza:

Nem.

Van egy lány akivel nagyon jól megvagyunk, de nincs meg az a bizonyos kémia ami számomra kellene ahhoz hogy eltudjam vele képzelni a kapcsolatot. Ő szeretné a dolgot, én nem, végül maradtunk barátok.

2017. ápr. 2. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!