Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti összejönnétek komoly kapcsolatra olyan lánnyal, aki külsőre nem tetszik nektek?
Nem jelentem ki egyértelműen hogy nem jönnék össze olyannal.
persze én már más korosztály vagyok, 40 felé már eltolódik a hangsúly a belső értékek felé.
Pl. van egy kolléganőm, aki egyáltalán nem mondható szépnek, de olyan áldott jó természete van, hogy bizony szivesen gondolkodnék vele komolyabb kapcsolatban...
Szánalmas!
Összejönni olyannal aki nem jön be az illetőnek, azt nevezik kihasználásnak, mert azért dugásra jó, ugye?
Egyesektől a féreg különb a földben...
#8 vagyok. Miért van az, hogy az ilyen jellegű kérdésekre is van jó és rossz válasz? Csak mert itt nincsen. Mégis le lettem pontozva. Aki pirosat nyomott, fejtse már ki az okát, legyen olyan kedves.
Jó, mondjuk teljesen mindegy, mert én ezt a profilomat csak ebben a témakörben használom, mert itt úgyis le van pontozva mindenki. A fő nickemet csak tömegközlekedésben, nyelvészetben, zenében veszem elő, de megdöbbenek minden belépésnél, hogy sikerült 63%-ra lehúzni a szavahihetőségemet olyan kérdéseknél, amikre az érkező válaszokat nem is lehet értékelni, hiszen véleményről van szó, nem pedig konkrét lexikális vagy gyakorlati tudásról.
Bocs az offért, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!