Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok jó társkereső oldalt?
Figyelt kérdés
Jó társkeresőre gondoltam,ahol nem húzzák le az embert pénzileg.Privibe is írhattok ,nehogy véletlen reklámozásnak minősüljön.Fennt vagyok vagy 2-őn ,de mindenhol pangás van.2017. márc. 28. 12:00
2/5 anonim válasza:
Nem, mert az egész egy hibás koncepción alapszik. Túl sok olyan dolgot nyújt, ami teljesen elveszi az ismerkedés emberi oldalát és ezt mindkét oldal kihasználja a maga módján.
Arról pedig ne is beszéljünk, hogy megint a gazdagok zsebét tömjük olyan valamiért, ami aligha szolgálja ki a Mi igényeinket megfelelően.
3/5 anonim válasza:
A választékból szerintem a Randivonal a legjobb, de amiket előttem írtak azok mind igazak.
4/5 anonim válasza:
Van olyan ingyenes oldal, ami akár elég jól is működhetne, és ugye nem kerül egy fillérbe sem (ismerkedtem is sikeresen ezeken sok évvel ezelőtt), ám az utóbbi években rettentő gyenge lett ezeken a "közönség", és ahogy írod, hatalmas a pangás. Nem értem miért... Amúgy meg a társkereső oldalakon épp az emberi összetevő hiányzik az ismerkedésből (ami a legfontosabb kellene legyen), mert az emberek paraméterek és egy (vagy több) tökéletesen (vagy épp nem tökéletesen) beállított kép alapján szelektálnak, és a legtöbb esetben el sem jutnak odáig, hogy a másik hangját, beszédstílusát, gesztusait, viselkedését megismerje (ami alapján az igazi vonzalom kialakulhatna), mert valamilyen paramétere(ke)n (magasság, testsúly, kor, kép) eleve elhasal az illető. AZ emberek azt hiszik, hogy no majd itt beparaméterezik a herceget vagy a hercegnőt, és bingo, meg van oldva a párkeresés. Csak hogy ez nem így működik...
5/5 anonim válasza:
Tinder!
Alapból kiderül, hogy bejöttök egymásnak, és teljesen ingyenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!