Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nemrégen randiztam egy neten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrégen randiztam egy neten megismert pasival. Egész idő alatt szúrós izzadság szagot éreztem rajta. Nem egy embernél fordult már ilyen elő. Mi az oka, hogy nem használnak izzadásgátlót?

Figyelt kérdés

Nem találtam túl vonzónak egyiküknél sem. Miért nincs igényük erre szerintetek?

Én mindig frissen tusolva, illatosan megyek randizni.A férfiak pár tagjánál ez miért nem alap?

2017. márc. 26. 06:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Moonlight Runner!

Nem találkozom vele többet, meg az előzőekkel sem.Csak érdekelne, miért nem képesek magukra adni egy randi előtt.Tőlük hiába kérdeztem, csak a sértődés volt belőle(bár ezt lesza..m). Az keserít el, hogy elég gyakran ezt tapasztalom.

2017. márc. 26. 11:15
 22/24 anonim ***** válasza:
43%

... vagy mindhárom együtt! :)

Nagyon kevés az esélyed kérdező, hogy a neten nem defektes pasival ismerkedsz meg!

2017. márc. 26. 11:16
 23/24 anonim ***** válasza:
60%
Egyetertek azzal, h a szuros szagot a tobb napos polo,pulcsi okozza. Nekem izzados a ferjem, de sosem budos,mert odafigyel a tisztalkodasra.
2017. márc. 26. 14:25
 24/24 anonim ***** válasza:
81%

Van aki csak simán igénytelen és jó van az úgy... gondoloja...

Én sajnos izzadós vagyok, hónalj, kéz, láb, máshol annyira nem, pl. arcomon nem csöpög a veríték még a legnagyobb melegben sem.

Nekem ez inkább ilyen feszélyezett helyzetekben jön elő. Mint pl egy randi :)

Sajnos sokszor hiába kenem, fújom, 24/48 órás hatásúval, én magamon érzem hogy büdös vagyok. Jó azért egy randi alatt szerintem nem lennék érezhetően düdi, de olyan 3-4 intenzív óra után igen.

Elkezdtem szőrteleníteni is, lehet nem férfias de az is segít. Illetve váltogatni a márkákat, ez is segít.

Nálam is egyébként alap ha olyan helyre megyek előtte zuhanyzás. Illetve parfümöt is használok, ugye az csak illat mellé kell az izzadásgátló.

2017. márc. 27. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!