Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrégen randiztam egy neten megismert pasival. Egész idő alatt szúrós izzadság szagot éreztem rajta. Nem egy embernél fordult már ilyen elő. Mi az oka, hogy nem használnak izzadásgátlót?
Nem találtam túl vonzónak egyiküknél sem. Miért nincs igényük erre szerintetek?
Én mindig frissen tusolva, illatosan megyek randizni.A férfiak pár tagjánál ez miért nem alap?
Nem használ izzadásgátlót, csak esetleg parfümöt, vagy koszlott ruhában jön,esetleg nem fürdik ,csak bekeni az izzadt hónalját. Mindkettőt kell használni, hónaljba az általános boltokban kapható stiftek teljesen jók Oldspice,Nivea,Fa stb,parfüm meg izlés kérdése.Tapasztalatom szerint a golyósok annyira nem jók,inkább a "szappanszerű" stiftek használnak.
De lehet az a baj, hogy elhiszik a rá írt 48-72 órákat ,de az vicc kategória,marketinghazugság, naponta kell használni őket.
Aki lefürdik rendesen,jól bekeni a hónalját valami stifttel és fúj magára kis parfümöt ,felvesz egy mosott ruhát ,az nem lesz büdös.
Akikkel találkoztál azok lexarós kategóriás emberek,akik első randira se tudják összekapni magukat,ezzel megtisztelve a másik felet.Ott később csak bajok lesznek,jobb hanyagolni az ilyen büdösbogarakat.
Csak egyet lehet érteni veled kérdező. Az ilyen emberek gusztustalanok. Első benyomás.. legmeghatározóbb!
Alap, hogy fullosra felkészülök.
Sajnos nőknél is vannak ilyen igénytelenek, de majd egymásnak jók lesznek az ilyenek 😃
24f
Ez a bajom nekem is, hogy ezek az emberek nem úgy érződtek, mintha előtte tusoltak volna.
Nekem alap, hogy letusolva megyek randira és használok dezodort is.A ruhám is mindig mosás után veszem fel.Megtisztelem őket, de ők erre képtelenek.Utána meg megy a csodálkozás, de mért is nem akarok több találkozót az illetővel..ezért.
Igen utolsó, egyetértek abban, hogy nők között is vannak ilyenek.Ezt is tapasztaltam már eleget.
Érzékeny az orrom és felfordul a gyomrom az ilyen emberektől - nemtől függetlenül.
Vannak speciálos izzadásgátlók - vichy - vagy borotalco.., stb
A legtöbb munkahelyen van tusoló - plusz 15-perc tessék megfürdeni!
Egy gyári munkást ápoltan többe nézek mint egy igénytelen üzletembert .
Igazad van kérdezö. -De a fogápolásról meg ne is beszéljünk sajnos ....
Nem kell ezt annyira túlgondolni. Anno én is jártam így, sorozatos netrandikat kukázhattam azon, hogy a srác büdösen, zsíros hajjal és koszos ruhában jött sok napos borostával. És személyiségüket meg profilokat tekintve nem is ezt vártam volna.
Én ilyenkor kb fél óráig jópofiztam, majd mentem. Ha most lenne ilyen, kb a találkozás pillanatában fordulnék is haza, de van már barátom. Aki amúgy kifejezetten izzadós, mégis megoldja, hogy ne legyen büdös.
"De lehet az a baj, hogy elhiszik a rá írt 48-72 órákat ,de az vicc kategória,marketinghazugság, naponta kell használni őket. "
Kicsit off, de én ezt soha nem is értettem. 72 óra alatt azért csak megfürdik az ember, úgyis lemossa a bőréről, amit rákent. Ez a 48/72 óra akkor lehetne igaz, ha nem mosakodna annyi ideig, de akkor meg már azért nem lenne igaz.
Az ápolt, igényes, jó külsejű, kulturált pasik nem társkeresőn, neten ismerkednek, hanem a való életben csapnak le rájuk a nők.
A "maradék" pedig valamiért igencsak hibás.
Ha nem testileg, akkor lelkileg, vagy egzisztenciálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!