Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a szet jó lesz csajozáshoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a szet jó lesz csajozáshoz Budapesten?

Figyelt kérdés

Barátnő kéne 1 évre. Budapesten.

Autó: Bmw 318i(2003 -as évjárat)

Lakás: Kelenföld, panel, 1 szobás

Óra: Rolex(Aliexpressről)

Telefon: Samsung galaxy s7 edge

Törzshely: Peaches and cream vip asztal havi 2 alkalom

Kondibérlet: Cutler gym, Budapest

Nyaralási lehetőség:

Évente 1x Görögország, 4 csillagos szálló, 1 hét

Életkor: 30

Fekvenyomás: 80kg 4x8

Bicepsz: 38cm

Kocka has: van

Lábizom: nincs

Intim méret: 17cm

Haj: van, havi 1x fodrász, 6000Ft

Ismerkedés helye: szórakozóhelyek/társkereső, Budapest

Ez a szet így jó lesz? Ti mely paramétereken változtatnátok?

2017. márc. 25. 23:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%

Szakmai önéletrajz nincs?

És hány év gyakorlatod van?

Eléggé furcsa ez a felsorolás, nekem már ez nem tetszik.

2017. márc. 26. 00:51
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Életkor, fekvenyomás.... XDXDXD

Nem érdekli a nőket hogy mennyit nyomsz fekve, az érdekli őket hogy milyen a mellizmod.

2017. márc. 26. 00:52
 13/31 anonim ***** válasza:
90%
Ezen a listán behaltam.
2017. márc. 26. 00:56
 14/31 anonim ***** válasza:
98%
Én is azt hittem hogy itt ruhákról lesz szó..nem akarlak elkeseríteni,de a normális nőknél a szetted egyik eleme sem számít, azok a lányok, akikre szerintem te is utazol,pedig ennél jóval többet esznek.. eleve a 15 éves 3mas bmwvel csak a gyerekek menőznek a suli parkolójában (csak ők még agyon is tuningolják, meg teleragasztják matricákkal)..azok a lányok akiknek számít az autód, ki fognak röhögni (pl épp ma láttam ebéd közben,ahogy lady Kacsa belibben az 50es fxszija cabrio porschéjába)..a lakásod is rendben van, de megintcsak,a nők többségét ez nem érdekli, akiket meg igen,azoknak meg nem a panel a szint..az órád inkább nem is kommentálom (aliexpressről Roleksz,ez komoly? :D).. a telefonnal menőzni is gyerekes szokás, azon kívül az s7 pont addig számít csúcsmodellnek,amíg ki nem jön az s8.. gondolom akkor majd cseréled.. a törzsehelyed alapján mondjuk nem lepődök meg hogy agyilag egy gyerek szintjén állsz..kondibérlet: cutler gym,ez az információ miért fontos párkeresésnél? Én is oda járok,meg még rajtunk kívül több 1000 ezer ember..a nyaralási lehetőséget is érthetetlen számomra,miért fontos leírni.. akiknek ez annyora számít azoknak a Maldív szigetek,Bora Bora és társaik az úticél.. egyébként mi az hogy "Évente 1x Görögország, 4 csillagos szálló, 1 hét"? Minden évben odamész 1 hétre? Ez kissé szűklátókörűségre utal, mintha nem akarnád megismerni a világot, nem szeretsz kalandozni,új helyeket felfedezni.. fogadjunk hogy Görögországba sem a gazdag történelme miatt mész.. a többi rész pedig (fekvenyomás,bicepsz,kockahas) a legnagyobb vicc, te azért jàrsz gyúrni hogy villoghass a nagy karoddal meg a melleddel, kockahassal, miközben nincs lábad,hátad meg vállad(mert azok kit érdekelnek,úgysem látszanak ugye)..borzasztó aránytalan lehet a tested... szóval összességében szerintem a szetted úgy hülyeség ahogy van (max így késő esti viccnek elmegy), semmi esélyed ezek alapján párkapcsolatra,a raj gyerekhez meg kevés vagy..
2017. márc. 26. 01:09
 15/31 anonim ***** válasza:
79%
Ja,most láttam hogy a fenti kérdés csak a "jövőképed"..akkor mondanám,hogy még van reményed,de ha neked ilyen elképzeléseid vannak, akkor egyrészt már most sem lehetsz valami sikeres nőknél, másrészt akkor sem leszel..inkább unszimpàtiát és szànalmat fognak érzeni irántad..
2017. márc. 26. 01:18
 16/31 anonim ***** válasza:

Ez mind fölösleges, a csajok a vádlira buknak úgyhogy benézted.

Meg 13 éves kocsi? Pfff, hagyjad már :D

2017. márc. 26. 03:03
 17/31 A kérdező kommentje:
Szerintem ezen a bmw -n(úgy kerestem) már a lányok nem vennék észre, hogy nem mai, ahogy a rolexen sem, hogy nem igazi.
2017. márc. 26. 03:14
 18/31 anonim ***** válasza:
90%

Rolex...-Mi vagy te,valami romnyi?

Fux-oszt csajozok?

-Még az "aranyrudas parfümöt "ragd már a listára "lécci" :XDDD

Még fantázia szinten is primitív ne haragudj,nem kell ezt eröltetni....

2017. márc. 26. 06:03
 19/31 anonim ***** válasza:
96%
Ez valami tinifiú gyér fantáziája? 31 éves nőként elárulom, hogy ez szánalmas.
2017. márc. 26. 08:11
 20/31 anonim ***** válasza:

:DDD

A nap hülyéje díjat már biztos megnyerted :DD

Rolex Aliexpress-ről, itt már szakadtam a röhögéstől :D

Amúgy már évek óta nem voltam konditerem közelében se, de alapjáraton 40es karom van :D

A 17 centi meg vicc, 20as dákó alatt ne is álmodj róla, hogy nagymenő lehetsz, úgyhogy kezdj el gyűjtögetni egy pénisznövelő műtétre is :DDDD

2017. márc. 26. 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!