Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kő kemény ostorcsattogtatással karöltve megkaptam a negatív hibáimat?
"tapasztalatlan vagyok" "nem tudok udvarolni" "naiv vagyok"
"régimódi" "nem tudok bizonyos szituációkat kezelni"
és most aludjak nyugodtan...
Szóval hogy is kezdjek neki? sok hiba generálja önmagát...
1#
"naiv" a helyes. Ülj le, egyes!
És mégis hogy a fészkes fenébe izzadjak azon, hogy tapasztalatlan vagyok, vagy hogy nem tudok udvarolni?
A régi módi csak hab a tortán, postán dolgoztam egy évig, 2x is megkérdezték tőlem, hogy akarok-e dugni velük (csajok) meg többen is megjegyezték, hogy milyen helyes postásunk lett...
Most meg, olyan szinten csorbulva van az önbizalmam, hogy az üvölt.
Jajj, ember, ezt mondom már harmadszor: nem tök mindegy, hogy ilyen szintű emberek, akik így rákérdeznek, hogy dugnál-e velük, mit gondolnak, meg mondanak rólad? Lehet, hogy más lányoknak meg pont a régimódiságod tetszene!
Egy ideig pihentesd az ismerkedést, töltekezz valami jó hobbiból. Közös hobbi által még ismerkedhetsz is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!