Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi baj van velem? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baj van velem? Szerelmes vagyok felnőttként egy könyv karakterébe?

Figyelt kérdés
Erről sosem beszéltem senkinek. Titokban nagyon szeretem a Twilight szériát. Többször olvastam a könyveket, láttam a filmeket és olvasok fanfictionokat. Azt vettem észre magamon, hogy odavagyok Bella Swanért. Egyszerűen mintha szerelmes lennék. Mindig nagyon fáj amikor összejön Edwarddal. Mintha elhagynának. Komoly bajok vannak érzem. Talán védekezhetnék azzal, hogy egy lúzer kövér pasi vagyok, de nem így van. Több kapcsolatom és egy éjszakás kalandom is volt már, vannak barátaim, eljárok szórakozni. A főiskola mellett dolgozom stb. Egy átlagos fiatal fiú vagyok. Erről nyilván nem beszéltem még senkinek. Többször volt olyan, hogy szabadidőmben elképzeltem milyen lenne ha Bellával lehetnék. Sokszor hasonlítottam hozza barátnőimet, hogy váltanke ki belőlelem olyan érzésemet, mint Bella. Azt is bevallom, hogy volt rá példa mikor szex közben rágondoltam. Fontos hangsúlyoznom hogy nem Kristen Stewart jön be. Érzem, hogy komoly gond van velem, hogy felnőttként ilyen jutnak az eszembe. Muszáj már kiöntenem magamból ezért írok most. Mi lehet ennek az oka? Felkeressek egy szakembert?
2017. márc. 23. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Beszoptad. Fogalmam nincs mi az oka, de van olyan is aki a berlini falba szerelmes "komolyan". Szerintem mindenképp keress fel szakembert.

30/f

2017. márc. 23. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont a tvájlájt? Baaaazd, itt komoly gondok vannak...
2017. márc. 23. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi gond.

Jóhogy szerelmes vagy belé, hiszen szép stb... nem láttam a filmet.

Szerelmes akkor vagy, amikor a hormonok termelődnek benned. Ezt a nő indítja be akit nézel, akire sokat gondolsz, akinek a képét nézed egyedül amikor... khm senki se látja.

Ez normális, így működik az emberi test.

Amit elképzelsz, az a tested számára úgy is van.

Én pl egy lányba lettem szerelmes, akit soha sem láttam, csak interneten beszélgettünk. Az is ugyanúgy kép + szöveg.

Keress olyan barátnőt, aki hasonlít rá.

2017. márc. 23. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Jaaaa vagy tudod mit? Amikor egy olyan barátnőd van aki nagyon megért téged, és tényleg szeret, és szintén van "fétise" mint neked, akkor kérd meg hogy öltözzön be Bellának!

A legszuperebb estéd lesz!

És még egyszer nincs gond ezzel.

2017. márc. 23. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem fontos lenne, hogy tudatosítsd, hogy ő nem létezik. Nézegess olyan videókat, ami a forgatásokon készült, hogy lásd, hogy a színésznő valóban csak játszik. Persze, tudod, de fontos hogy lásd is, hogy például abban a ruhában van, amit látsz meg ő az, de valójában ő nem létezik, ha a színésznő nem a kamera előtt van. Nem egyedi eset, hallottam már ilyet, el fog múlni, de ezzel sokat segítenél magadnak :)
2017. márc. 23. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem annyit jelent, hogy elképzelsz egy ideális valakit magad elé, és mivel nincs senki az életedben, aki érdekesebb lenne neked, mint ő, rá gondolsz, vagyis arra a csajfantáziára, amit soha nem fogsz megtalálni.
2017. márc. 24. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!