Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor, hány évesen fő le a kávé egy férfinak, hogy kiesik a 25-30 körüli nők látószögéből? Átlagos kereset, átlagos munkahely, átlagos külső.
Ja várj, a kérdés második felét nem olvastam el.. "átlagos kereset, átlagos munkahely, átlagos külső", így már tényleg nem releváns példa Brad Pitt.
De még így is azt kell mondjam, hogy reálisan 40-45 között van a kapuzárás, ha 25-30 éves barátnőt akarsz, nem korábban. Persze azért nem a legszebbeket fogod megkapni abból a korosztályból egy ilyen átlagos paraméterekkel, erre ne is számíts.
"30 éves pasihoz 20 éves nő illik, 40 éveshez 30"
Ez ízlés dolga. Nem lehet így kijelenteni, hogy márpedig 10 év korkülönbséggel illenek egymáshoz a nők és a férfiak.
Én speciel össze nem jöttem volna 8-10 évvel idősebb pasival soha. Nekem a max az plusz/mínusz 5 év, több már nem nagyon fért volna bele. 24 voltam mikor megállapodtam 1 férfi mellett, 25 évesen esküvő. Véletlenül sem volt 34 éves a férjem mikor összejöttünk, de még a közelében sem járt. Nekem mindig a picit fiatalabb, de érettebb pasik jöttek be. Ő konkrétan alig volt 21, és agyilag sokkal érettebb volt mint a nála évekkel idősebb férfiak, akikkel korábban randiztam.
Nekem 10 plusz év sok, egyszerűen túl öregnek érezném, ha az intelligenciát, érettséget nem nézzük akkor is. Most, 31 évesen sem kezdenék 35 feletti pasival (ha egyedül lennék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!