Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szeretik, ha a férfiak a tenyerükön hordozzák őket. Ez konkrétan mit takar?
Arra utal, hogy a férfi kezeljen nőként, legyen úriember, éreztesse a nővel, hogy egy királynő, adja meg a tiszteletet - tehát viselkedésbeli jellemzőkre, vagy pedig az anyagi jellegű elkényeztetésre? Vagy mindkettőre?
Ha egy pasi igazán a tenyerén akar hordozni egy nőt, mit kell tennie? Vélemények?
Egy gyors lista, hogy nekem mi esne jól:
- Szék kihúz, mielőtt leül
- Kabát elvétele
- Kabát feladása
- Ha valamire szüksége van, akkor ne engedd felállni, intézd te (ennek lehet anyagi vonzata)
- Engedd előre az ajtóban (tudom, hogy nem mindig illik, de inkább légy tudatlan mint bunkó)
- Néha (ne az első randin) lepd meg virággal
- Esetleg küldj viber üzenetet, az imaged függvényében
- A találkozó után közvetlenül köszönd meg, hogy eljött írd meg, hogy jól érezted magad
- Kísérd haza, vagy ameddig nem érzi kellemetlennek (este mindenképp haza, amúgy, ha nem jártok, akkor ne)
- Öltözz elegánsan
Nem minden esetbe szeretik.
Én pl ismerek olyat, akit kifejezetten zavar, hogyha a férfi túl sokat költ rá, vagy épp túl udvarias.
Ez konkrétan a feminista agymosás, amivel esélyed sem lesz a nőnél.
Ne akard a fent leírtakat csinálni, meg a tenyereden hordozni a nőket, mert így soha nem lesz senkid.
Nem írom le, mert leszavaznak az itteni férfiak. Az nekik mindegy, hogy te ezt kérdezted, ők leszavaznak, mert nekik ez nem tetszik.
22/L
Mikor hogy. Az elején hordozzák a tenyerükön, akkor az unalmas átlagos rendes férfi érzést hozzák elő, így jó barát lehet ebből a férfiből, ezért az elején flegmázni kell, eljátszani hogy mekkora férfi vagy, milyen sikeres, milyen alfahím.
Aztán mikor már kialakult a kapcsolat, akkor már tetszik a nőknek ha a tenyerükön hordozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!