Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők szeretik, ha a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szeretik, ha a férfiak a tenyerükön hordozzák őket. Ez konkrétan mit takar?

Figyelt kérdés

Arra utal, hogy a férfi kezeljen nőként, legyen úriember, éreztesse a nővel, hogy egy királynő, adja meg a tiszteletet - tehát viselkedésbeli jellemzőkre, vagy pedig az anyagi jellegű elkényeztetésre? Vagy mindkettőre?

Ha egy pasi igazán a tenyerén akar hordozni egy nőt, mit kell tennie? Vélemények?

2017. márc. 22. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Egy gyors lista, hogy nekem mi esne jól:

- Szék kihúz, mielőtt leül

- Kabát elvétele

- Kabát feladása

- Ha valamire szüksége van, akkor ne engedd felállni, intézd te (ennek lehet anyagi vonzata)

- Engedd előre az ajtóban (tudom, hogy nem mindig illik, de inkább légy tudatlan mint bunkó)

- Néha (ne az első randin) lepd meg virággal

- Esetleg küldj viber üzenetet, az imaged függvényében

- A találkozó után közvetlenül köszönd meg, hogy eljött írd meg, hogy jól érezted magad

- Kísérd haza, vagy ameddig nem érzi kellemetlennek (este mindenképp haza, amúgy, ha nem jártok, akkor ne)

- Öltözz elegánsan

2017. márc. 22. 22:07
 2/9 anonim ***** válasza:
26%
Ez a "sok pénzt költesz rá" megfelelője.
2017. márc. 22. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
53%
Jó esetben a #2, rossz esetben a #3 által vázoltak. Nőfüggő szerintem a dolog, a te dolgod szűrni a #3 által bemutatottakat, és tisztelni, megbecsülni a #2-es válaszban leírtakat kívánó nőket.
2017. márc. 22. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem minden esetbe szeretik.

Én pl ismerek olyat, akit kifejezetten zavar, hogyha a férfi túl sokat költ rá, vagy épp túl udvarias.

2017. márc. 22. 23:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 2-es túlzás. Pénzem van, az nem kell, nekem ez csak annyit jelent, hogy extragondoskodó. De szerintem ez egyénenként változó.
2017. márc. 22. 23:39
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

Ez konkrétan a feminista agymosás, amivel esélyed sem lesz a nőnél.

Ne akard a fent leírtakat csinálni, meg a tenyereden hordozni a nőket, mert így soha nem lesz senkid.

2017. márc. 23. 00:32
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Feminista agymosás? Ez a kifejezés ősrégi! És nem agymosás mert egy igazi férfi számára ez természetes. És nem a nőket kell a tenyerén hordoznia, hanem a partnerét. Aki megérdemli. Mert igazi férfi csak olyan nővel jön össze akit ő maga igazi nőnek tart, aki megérdemli a gondoskodást. És hogy mi mit adunk cserébe? Ugyanazt, női változatban. Kedveskedést, figyelmet, gondoskodást, az otthon melegét. Két értelmes felnőtt ember nem harcol azon, hogy mit ad egy nő vagy egy férfi a kapcsolatba, mert mindkettőnek egyértelmű, hogy a maximumot.
2017. márc. 23. 06:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem írom le, mert leszavaznak az itteni férfiak. Az nekik mindegy, hogy te ezt kérdezted, ők leszavaznak, mert nekik ez nem tetszik.

22/L

2017. márc. 23. 09:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Mikor hogy. Az elején hordozzák a tenyerükön, akkor az unalmas átlagos rendes férfi érzést hozzák elő, így jó barát lehet ebből a férfiből, ezért az elején flegmázni kell, eljátszani hogy mekkora férfi vagy, milyen sikeres, milyen alfahím.

Aztán mikor már kialakult a kapcsolat, akkor már tetszik a nőknek ha a tenyerükön hordozzák.

2017. márc. 23. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!