Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt férfiak, akik azt állítják, sokat tettek a változásért. Konkrétan mi volt az?
Szeretném leszögezni, hogy nem provokációnak vagy kötekedésnek szánom a kérdésemet, fölösleges rajta megsértődni. Általánosítani sem akarok. Csak azért teszem fel, mert megfigyeltem, hogy egyes férfiak hajlamosak a saját kérdéseik alatt adott válaszaikban azt mondani, hogy ők már mindent megpróbáltak, vagy igenis igyekeztek tenni a változásért, mégse sikerült. Általánosságban értem a változást, amiről éppen a kérdés szól (életmódról szokott ilyenkor általában szó lenni). Mi ez a sok minden, amire ilyenkor utalok?
Nem kérek olyan válaszokat, hogy "az én problémámon nem lehet változtatni, mert így születtem" stb., mert azokra utalok vissza, akik maguk leírták azt, hogy próbáltak változtatni.
Húú, én először nagyon cingár voltam, aztán jól elhíztam. Ez ment általánosban. Utána 7.-ben elkezdtem kempozni, ezt 3 évig csináltam, majd maradt mellé a néhai konditerem. Mivel egyébként jó génekkel rendelkezem, szőkésbarna haj kék szem és jó magasra nőttem, így azóta minden okés. A csajozás kezdetben nem ment, nagyon sokszor beégettem magamat,de az önbizalmam nem hagyott alább, odamentem mindenkihez amíg kinem alakult bennem egy olyan látókör,hogy bárkivel eltudok beszélgetni,ha még sem oké a dolog akkor meg beszélgettem egy jót. Szóval én teljes mértékben megvagyok elégedve az alakommal és a múltammal is. Volt sok egyéjszakás kalandom, benőtt a fejem lágya és most párkapcsolatban élek.
21/F
Én lefogytam 19 évesen, addig elég kövér voltam. 16 lehettem amikor egy buliba hallottam kibeszélnek a tini csajok szegény de csúnya...
Lefogytam rögtön akadt is volna lány, de nem éltem vele, egyedül akartam még lenni. Aztán sikerült megint meghízni, aztán megint lefogytam. 23 évesen jött az első kapcsolatom, sokáig én nem is akartam őszinte leszek, nem hiányzott van ilyen.
Csúnyán ért véget az első, megcsalt megbocsájtottam majd végén ő dobott ki.
Elmentem konditerembe fél évig, egész jó kis formát hoztam össze, életemben először volt rajtam némi izom mell kar mindenütt.
Megnéztek a lányok, jót tett az önbecsülésemnek, lett is nagyon gyorsan párom, de vele megint befürödtem... Konditermet otthagytam az izomzat szépen eltűnt, aztán utána nem sokkal megismertem az igazit akivel a mai napig együtt vagyok.
Évek alatt kialakította egy stílus is, már megvan a jól bevált rövid, és egy kis mini szakáll közvetlen a szám alatt. Ez lettem én :)
Ja és igen, volt nekem is nagyon régen szandál zokni kombóm, na ilyet azóta se, és nem húzom fel térdig a zoknit rövidnadrág hordása közben :D
Szóval kicsi stílus is jött, de nem vagyok divatb*zi, csak bohóc se vagyok már :)
Nekem sikerült. Középiskolában egy igazi kocka voltam: átlagos megjelenés, szar ízlés, vesztes mentalitás, stb.
A legelső, hogy a hozzáállásod megváltozzon: el kell helyezned magadat a "térképen", előítéletek és érzelmek nélkül. Ha tudod, hol állsz, azt is tudod, hogy min kell változtatnod, merre kell elindulnod.
Elkezdtem azokkal a dolgokkal foglalkozni, amelyekben jó voltam. De nem csak "hobbi" szinten, hanem a teljesség igényével: profi akartam lenni. Jelentkeztem egyetemre (illetve kettőre), és ott is arra törekedtem, hogy jó legyek az adott dologban.
Ha valamilyen területen sikert érsz el, és vannak terveid, előbb-utóbb az önbizalmad is megjön. Az önbizalom pedig tetszik a lányoknak. Mivel alapvetően rengeteg dolog érdekel, és szeretek beszélgetni, az ismerkedés nem volt probléma.
Teljesen megváltoztam. Olyan barátnőim voltak, akikről régebben csak álmodni mertem. Sokkal több lánnyal feküdtem le, mint bármikor gondoltam volna. Persze nem történt csoda, ért rengeteg elutasítás és csalódás is, de összességében sokkal jobb.
Én csak úgy sikeres vagyok. Sose változtattam. Jó vagyok és kész.
Az én sikeremnek is örülsz? :D
Nem amúgy nem. Én hatalmas vesztes voltam 15 éves koromig aztán sokat olvastam. De az én sztorim nem az, amelyikre te vagy kiváncsi :)
Röviden:
-sokféle hajat,öltözködést,stílust kipróbáltam magamon az évek alatt.
-személyi edzővel edzettem mindent betartva hosszabb ideig
-volt olyan időszakom,amikor nagyon sok lányhoz mentem oda,aztán persze hamar letörték a kedvem a kinevetések,megalázások...
Nos ezek után az eredmény nagy 0. Egyetlen nőt sem érdeklem,nem is volt ilyen soha.
Kivéve egyetlen egyszer,amikor kipróbáltam és megjátszottam magam direkt,kíváncsi voltam a női reakciókra.Kipróbáltam milyen,amikor bunkózol,beszólogatsz a nőknek,és lazán kihaénnem stílusban nyomod. Az egy tanulságos este volt,két csajnál próbáltam be úgy,és mindkettő rám akart csüngeni utána.
Csak nekem az nem megy sajnos,hiába.
Ha meg magamat adom,akkor ismét jön a kinevetés,megalázás mint mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!