Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt férfiak, akik azt állítják, sokat tettek a változásért. Konkrétan mi volt az?
Szeretném leszögezni, hogy nem provokációnak vagy kötekedésnek szánom a kérdésemet, fölösleges rajta megsértődni. Általánosítani sem akarok. Csak azért teszem fel, mert megfigyeltem, hogy egyes férfiak hajlamosak a saját kérdéseik alatt adott válaszaikban azt mondani, hogy ők már mindent megpróbáltak, vagy igenis igyekeztek tenni a változásért, mégse sikerült. Általánosságban értem a változást, amiről éppen a kérdés szól (életmódról szokott ilyenkor általában szó lenni). Mi ez a sok minden, amire ilyenkor utalok?
Nem kérek olyan válaszokat, hogy "az én problémámon nem lehet változtatni, mert így születtem" stb., mert azokra utalok vissza, akik maguk leírták azt, hogy próbáltak változtatni.
Tudatos újragondolás.
Ez mindent megold.
Akik azt mondják, mindent megpróbáltak, valójában csak néhány utat jártak be, vagy ugyanazt próbálták máshogy, csak nem látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!