Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult e már elő veletek, hogy már csak egy hajszál választott el, attól, hogy összejöjjetek álmaitok nőjével, de viszont, hiányzott valami lökés, hogy döntsön végre a nő/lány?
Már vagy 50 napja szinte naponta beszélgetünk, hetente kétszer élőben is, naponta látjuk egymást, mert kolléganőm. :).
Mi volt az a plusz ami nálatok, kiengedte a beragadt kézi féket. Úgy, hogy benne van a szikra csak én nem vagyok elég jó az udvarlásban, hogy átlendítsem ezt a dolgot a megfelelő irányba. A lány pedig valahol se vedled se nélküled állapotban van.
Szerintem itt mindkét fél részéről bizonytalanság van. Pont, hogy ilyenkor a Te dolgod lenne, hogy határozott döntést hozz. Te is örlődsz, ő is örlődik, viszont te vagy a férfi, Neked kell a "kéziféket kiengedni". Lehet, hogy a barátnőinek is mesélte már, hogy "van egy tök jó fej pasi, aki közeledik hozzám, de olyan kis bizonytalan, nem tudom, mit akar, pedig nekem tökre bejön".
Az a hajszál, amit a kérdésben említesz, az igazából egyenlő egy csipetnyi férfiassággal. Ez adná meg a dolognak a lökést. Ne a hölgyeménytől várd, hogy majd rád ugrik. Hajrá!
Csatlakozom az #1-eshez. Nem lesz semmi, nincs semmi kézifék és semmi szikra. Az van hogy neked bejön, te pedig nem neki.
Bocs
#5 Ugyanazt a kérdést olvassuk? :D
"hiányzott valami lökés, hogy döntsön végre a nő/lány?"
"A lány pedig valahol se vedled se nélküled állapotban van."
Ez nekem azt sugallja, hogy a kisasszony tudja hogy a kérdező benne lenne a dologban. Ha a kisasszonynak bejönne a kérdező, akkor nem várna a tapsra. Munkatárs, nem 12 éves tini kislány.
Mit kell döntsön, milyen se veled se nélküled állapotban van? Ne vicceljünk már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!