Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok vagánykodni a kocsimmal meg az egzisztenciámmal? Nekem úgy tűnik, lópikulát sem ér az egész a csajoknak
Sosem vagánykodom direktben, nem csinálok feszítős képet az autóval, nem mondok ilyet direktbe egy csajnak, hogy nekem amúgy van saját egzisztenciám, pénzem stb.
Mégis amikor csak úgy véletlenszerűen megvillantom, hogy érted tudok menni a randira kocsival, vagy hogy külön élek a szüleimtől, no szobatárs, no lakótárs, enyém az egész kégli.. egyszerűen nem reagálnak erre. Szóval nem nő a vonzalom egy cseppet sem, nem is csökken, de valahogy úgy értem, hogy az egész nem jelent semmit.
Akkor most tényleg nem számít semmit, vagy csak én nem tudom ezt a csajoknak "jól eladni" ?
Nem mindegy, hogy milyen kocsi meg milyen kéró meg milyen egzisztencia.
Csak egy példa: attól egy puna se fog hasraesni, hogy van mondjuk pesterzsébeten egy 25 m2-es paneled meg egy 30 éves II-es Golfod, meg mondjuk keresel 180at.
Már nem a szocializmusban élünk, ahol egy 125-ös MZvel már lehetett csajozni, mert vagánynak számítottál.
Szóval ettől még ugyanaz a kategória maradsz a golddiggerek szemében, mint akinek még ennyije sincs.
A minimum, amitől egy ilyen "nő" hasraesik, az egy belvárosi penthouse, egy max. 2 éves TT Coupe, meg mondjuk nettó 800as fizu, de mondom, még ez is csak a beugró szint.
Azt értsd meg, az a lényeg, hogy ez nem a vagányságról szól. Arról szól, hogy egy olyan szintet hozz, amiben az aranyásó látja azt a lehetőséget, hogy neki nem kell dolgoznia, és mégis luxus életet élhet.
De ha nem aranyásókra, hanem normális nőkre hajtasz(akikből sajnos kevés van), akkor ennek nincs ilyen nagy jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!