Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tinderes társkeresésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinderes társkeresésnek vannak hátrányai?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a facet használja fel hozzá. Megjelenhet ez valamilyen módon az ismerőseim előtt? Vagy később esetleg ilyen témájú reklámokkal bombázna a face? Illetve csak olyan embereket dob ki, akikkel van közös ismerősünk (mert azt is gáznak érezném..)? Esetleg egyéb negatív tapasztalat?

2017. márc. 19. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha az ismerősöd is tinderezik megjelenhettek egymásnak. Nem csak közös ismerősösöket dob ki, de olyat is, és azt jelzi, hogy ki a közös ismerős.

Nem bombázott ilyen reklámokkal a fácse, de tökmindegy, mert úgy is fog reklámokkal bombázni, és mindegy hogy milyen, egyik se kell.

2017. márc. 19. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek megesnek. Reklámban mondjuk nem tűnt még fel, de igen sok ismerőst, azok ismerősét dobja fel, plusz, ami nekem még negatív hogy kiírja az összes oldalt a tinder profilon, amit facen kedveltél. De amúgy meg, ha ismerőssel futsz össze az nem ciki, mert ezek szerint ő is fenn van. Másfelől pedig én azt vettem észre a környezetembe, hogy egyáltalán nem ciki Tinderezni. Én is cikinek éreztem eleinte, aztán egyszer két munkatársam pont a Tinderről beszélt és egy harmadik mondta, hogy neki is le van szedve. Sőt ugye több ismerőst is láttam fenn. Szerintem ma már ez abszolút nem gáz, ha kiderül. (Plusz pozitív, hogy nekem bejött ott az ismerkedés)
2017. márc. 19. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a "van e közös ismerősötök" elég furán működik, szerintem valami fordítási hiba lehet vagy hasonló. Barátnőm tinderezett, nála néztem, hogy ne már, hogy mindenkivel van közös ismerőse... És mondta, hogy valamit ott nagyon eltúloz a rendszer, mert tényleg nincs ennyi közös ismerős, amit ott jelöl.

Én alapból gáznak érzem a profil összekötését, hiszen simán megkereshet név+kép alapján, aki akar, bár nyilván van előnye is, hiszen a kamusokat próbálja kiszűrni. Mondjuk fészen nekem ismeretlenek alapból nem látnak semmit, szóval ezt azért ki lehet küszöbölni. :)

2017. márc. 19. 18:38
 4/5 A kérdező kommentje:
És olyan lehet, hogy aki nem ismerősöm facen, de sokszor rákerestem, akkor ha ő is tinderezik, akkor kidobja nekem (mivel úgymond "érdekelt")?
2017. márc. 19. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.
2017. márc. 19. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!