Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinderes társkeresésnek vannak hátrányai?
Ha az ismerősöd is tinderezik megjelenhettek egymásnak. Nem csak közös ismerősösöket dob ki, de olyat is, és azt jelzi, hogy ki a közös ismerős.
Nem bombázott ilyen reklámokkal a fácse, de tökmindegy, mert úgy is fog reklámokkal bombázni, és mindegy hogy milyen, egyik se kell.
Ez a "van e közös ismerősötök" elég furán működik, szerintem valami fordítási hiba lehet vagy hasonló. Barátnőm tinderezett, nála néztem, hogy ne már, hogy mindenkivel van közös ismerőse... És mondta, hogy valamit ott nagyon eltúloz a rendszer, mert tényleg nincs ennyi közös ismerős, amit ott jelöl.
Én alapból gáznak érzem a profil összekötését, hiszen simán megkereshet név+kép alapján, aki akar, bár nyilván van előnye is, hiszen a kamusokat próbálja kiszűrni. Mondjuk fészen nekem ismeretlenek alapból nem látnak semmit, szóval ezt azért ki lehet küszöbölni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!