Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kel felszedni a jo csajt?
Próblkozok én mindenhol és minden jó csajnál de egyik se jön össze sose. Mit csinálok rosszul ?
Járok gyúrni meg sokat diszkóba is modnjuk jó kocsim nincs még de gyűjtök rá. Lehet azaz oka hogy nincs ?
Haverjaim nem sokkal jobbak mint én és olyan jó nők fekszenek alájuk hogy nemigaz.
A nokkel nyiltan kell beszelni a terveidrol, vagyaidrol es a perverzioidrol.
1, ez mindenkit izgat
2, akit nem az huzzon pics@ba.
van több fajta megközelítés.
a legegyszerűbb ha nem olyan jókkal kezdesz,velük rutint és önbizalmat szerzel és fokozatosan lépegetsz az egyre jobb csajokhoz.
de a 10 pontoshoz már nem elég a rutin,meg a jó külső.
azokhoz már életszínvonal is kell.
vagy a másik lehetőség,én ezt szeretem a legjobban-
kiszúrsz egy jó adottságú,de nem top csajt.
és ahogy összejöttök foglalkozol vele,bevezeted az edzésbe a helyes táplálkozásba,és 1 év alatt csinálsz belőle egy 10 pontost.
persze ez csak akkor működik ha nyitott szellem,nem pedig egy lusta dög.
John Deere, vagy New Holland! Manapság ezekre gerjednek.
Viccet félretéve, egy 7-es BMW vagy egy új Bentley megoldhatja a gondjaidat. A legjobb barátom vett egy BMW Plugin Hibridet, a nők azóta ragadnak rá, pedig előtte rühelték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!